OH NOO! DEZE VACATURE IS REEDS VERVULD

Vacature Content Medewerker

Can I get a whoop, whoop!? We groeien als kool en zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een nieuwe content collega. Zit schrijven je in je bloed, en ben jij als geen ander in staat om zowel wervende als SEO technisch correcte teksten te schrijven? Klim dan direct in de digitale pen en laat ons kennis met je maken! 

Job

 • Schrijven van wervende en informerende productteksten volgens de laatste SEO richtlijnen.
 • Secuur opzetten van productinformatie (o.a. meta keywords, filters, attributen etc.) binnen diverse systemen.
 • Beheren van de visuele content op de websites om de producten onder de aandacht te brengen.
 • Aanmaken en beheren van categorieën op de website.
 • En nog meer interessante taken op het gebied van content.

De vacature is voor 24-40 uur per week (afhankelijk van jouw wensen).

Skills

 • Je hebt ervaring met het schrijven van originele teksten en bent op de hoogte van de laatste SEO richtlijnen. 
 • Je bent accuraat en weet de juiste gegevens in diverse systemen te verwerken.
 • Je kunt je inleven in onze klanten en weet met je teksten de juiste snaar te raken.
 • De Nederlandse taal beheers je foutloos in woord en schrift.
 • Je werkt minimaal op mbo niveau.
 • Regelmatig taart eten gaat je goed af!

What’s in it for you?
Wij zijn een ambiteuze organisatie waar we met onze 3 webshops (Kidsdeco.nl, Partydeco.nl en Weddingdeco.nl) het leven van veel klanten mooier maken. Doordat we zo hard groeien krijg jij volop kansen om je te ontwikkelen en je krijgt de vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te vullen. Er heerst een hecht teamgevoel en iedereen is bereid om voor elkaar een stap extra te doen. We gaan de komende tijd weer veel mooie projecten starten en willen onze positie als trendsetter nog steviger neerzetten. Are you up for a challenge?

Als content medewerker kom je te werken op een dynamische afdeling waarin je direct invloed hebt op de shopping experience van onze klanten. En daarmee ook het succes van onze organisatie. Het is een fantastische en veelzijdige baan bij de hipste en snelst groeiende party- en lifestylewebshop van de Benelux. Je zult je af en toe zult afvragen of dit is wat anderen werk noemen! En natuurlijk kun je alle producten uit onze shops met een mooie korting kopen.

Joni werkt op onze content afdeling en schrijft het volgende:

Hoi nieuwe collega!

Welkom bij één van de grootste en leukste bruiloft-, feest- en lifestyledecoratie webshops van de Benelux. Je bent onderdeel van een te gek jong team dat samen bouwt aan drie prachtige webshops: Weddingdeco.nl, Partydeco.nl en Kidsdeco.nl.

Je bent creatief met letters, zinsopbouw, goed in spelling en hebt affiniteit met de branche. Wanneer er een nieuwe collectie binnenkomt stop je je enthousiasme over onze producten direct in de productteksten en zorg je ervoor dat ze in een sneltreinvaart online staan. Naast producten toevoegen beheer je ook de website. Je kijkt naar goed lopende producten, thema’s, feestdagen en seizoenen. Uiteraard speel je hier direct op in door categorieën aan te maken en samen met de klantenservice, inkoop en marketingafdeling te kijken naar verbeteringen of hot items. Naast tekst ben je veel bezig met afbeeldingen en zorg je ervoor dat je de huisstijl met je leven bewaakt. Klinkt dit excited? Solliciteer dan op deze functie en wordt mijn nieuwe directe collega!

Hopelijk zie ik je snel.

Joni
Content Medewerker

Wat nu verder?
Uiteraard ben je enorm enthousiast en ben je nu al je sollicitatie aan het voorbereiden! De komende dagen bekijken we de ingezonden sollicitaties en nodigen we kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. Graag ontvangen we, naast je CV en een sprankelende motivatiebrief, ook een producttekst voor één van onze producten (kies zelf maar een tof product uit) en een tekst voor de de pagina verkleedkleding voor volwassenen (Partydeco.nl).

De gewenste startdatum is april (of eerder wanneer dit mogelijk is). 

Belangrijk: t/m mei 2020 is de werklocatie Ridderkerk (Voorzand 24-B). Daarna verhuizen we naar Dordrecht (postcode 3316GZ).

Contactgegevens
Nick Meeder
Voorzand 24-B
2984BH Ridderkerk
088-0990300
nick@welovedeco.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.