Sebra trekdier hert Sebra

Sebra trekdier hert

Op voorraad
64,95

Met de hand gehaakt trekspeelgoed in de vorm van Dixi het hert, een echte Sebra-klassieker. Dixi is gemaakt van katoen en heeft een vulling van gerecycled polyester.

Sebra trekdier hert
Sebra trekdier hert
64,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Het met de hand gehaakte hert op wielen is een Sebra-klassieker en een grote hit bij de kleintjes, vooral als ze beginnen te lopen. Dixi komt in de kleur "lichtbruin" en heeft lieve witte aftekeningen en donkere ogen. Het hert is gemonteerd op een naturel gekleurd, gelakt houten bord met vier wielen. Op elk wiel zit een doorzichtige siliconen ring die zorgt voor de bescherming van delicate vloeren wanneer Dixi een wandeling maakt. Indien nodig kan de ring worden verwijderd. Een klein katoenen trekkoord maakt het mogelijk om Dixi achter je aan te trekken.
Het hert heeft een zachte, gerecyclede polyester vulling in een klein stoffen zakje, waardoor de vulling niet door de gehaakte steken naar buiten komt.

Als het hert niet wordt gebruikt om te spelen, is het een schattige decoratie in de kinderkamer.

Een heel mooi en Deens ontworpen product, en een cadeau-idee dat snel een trouwe vriend zal worden.
Omdat dit product met de hand is gehaakt, is elk product uniek en kunnen variaties in hun uiterlijk voorkomen.

De siliconen ring is uiteraard vrij van BPA, ftalaat, PFOA, PFOS en formamide.

Over biologisch katoen
Het garen in dit product is gemaakt van biologisch katoen – een keuze die is gemaakt om de ecologische voetafdruk van het product te verkleinen. Veel van de milieu-impact die samenhangt met de katoenproductie kan worden verminderd of geëlimineerd door biologisch katoen te verbouwen.

Over gerecyclede polyester vulling
De vulling is gemaakt van 100% gerecycled polyester van plastic flessen die zijn ingezameld en schoongemaakt, waarna ze worden versnipperd, opnieuw gesmolten en verwerkt tot nieuwe, gerecyclede vezels. De plastic flessen krijgen hierdoor een nieuw leven in plaats van alleen maar als afval te belanden.  

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN5704680056450
Art.nr.091-0107
MerkSebra
Lees meer Lees minder