Tickit houten spiegel tray TickiT

Tickit houten spiegel tray

22,95
Tickit houten spiegel tray
Tickit houten spiegel tray
22,95
Spaar 110 punten i
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Kinderen zullen dol zijn op het verkennen van hun schat vanuit verschillende hoeken met behulp van de reflecterende eigenschappen van de Tickit Houten Spiegel Tray. Deze spiegelbak biedt een leuke en interessante manier om kleine voorwerpen te onderzoeken, met licht en reflectie te spelen, of kleine speelscenario's te creëren met behulp van hun onbeperkte verbeeldingskracht!

De spiegelbak heeft een handig formaat, zodat kinderen deze alleen of samen met anderen kunnen gebruiken om hun eigen spiegelbeeld te verkennen en te experimenteren met verschillende gezichtsuitdrukkingen die geassocieerd kunnen worden met gevoelens of emoties. Bovendien is het een nuttig hulpmiddel voor het ondersteunen van de spraakontwikkeling, waarbij kinderen naar hun eigen spiegelbeeld kunnen kijken terwijl ze woorden of geluiden uitspreken om eventuele fouten te helpen visualiseren en corrigeren.

Het natuurlijke beukenhouten dienblad is stevig en biedt een eenvoudige opbergoplossing, terwijl de 2 mm acrylspiegelbasis zorgt voor een veilige en heldere reflectie.

Geschikt voor alle leeftijden.

Specificaties
EAN5060155731797
Art.nr.457-0010
MerkTickiT
KleurNaturel
Lengte36 cm
Breedte24 cm
Hoogte3.0 cm
MateriaalHout
LeeftijdBaby, 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar en ouder