Tickit glitterpaneel goud TickiT

Tickit glitterpaneel goud

13,95
Tickit glitterpaneel goud
Tickit glitterpaneel goud
13,95
Spaar 65 punten i
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Het Tickit Glitterpaneel Goud is een boeiend sensorisch speelgoed dat kinderen fascineert met sprankelende gouden glitter. Het paneel is omgeven door een stevig rubberhouten frame met handgrepen, waardoor kinderen het gemakkelijk kunnen vasthouden en manipuleren.

Door het paneel te draaien en te kantelen, kunnen kinderen de glittervloeistof in beweging brengen, waardoor ze fascinerende patronen en effecten creëren. Dit bevordert de sensorische ontdekking en helpt kinderen om hun observatievermogen te ontwikkelen terwijl ze de kleuren en bewegingen van de glitter volgen.

Het glitterpaneel ondersteunt ook de ontwikkeling van motorische vaardigheden doordat kinderen hun handen en armen gebruiken om het paneel te draaien en te kantelen. Het verkennen van de glittervloeistof helpt ook bij het ontwikkelen van de hand-oogcoördinatie en fijne motoriek.

Dit sensorische speelgoed is ideaal voor kinderen vanaf 12 maanden en biedt een leuke en boeiende manier om kleurwaarneming, observatie en motorische vaardigheden te ontwikkelen.

Specificaties:

  • Afmetingen: 185 x 120 x 20mm (glitterpaneel 80mm diameter)
  • Leeftijd: Geschikt vanaf 12 maanden.
Specificaties
EAN5060138829756
Art.nr.457-0001
MerkTickiT
KleurGoud, Naturel
Lengte18.5 cm
Breedte12 cm
Diepte2 cm
MateriaalHout
LeeftijdBaby, 1 jaar, 2 jaar