Sunscreen Face SPF30 (Grown Ups) Naïf Merk: Naïf

Sunscreen Face SPF30 (Grown Ups) Naïf

Op voorraad
24,99

Deze natuurlijke zonnebrandcrème van Naïf beschermt het gezicht direct tegen schadelijke UV stralen en gaat het huidverouderingsproces tegen. De crème is eenvoudig aan te brengen en laat geen witte waas achter op de huid.

Sunscreen Face SPF30 (Grown Ups) Naïf
Sunscreen Face SPF30 (Grown Ups) Naïf
24,99
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Met natuurlijke, minerale UV filters op basis van zinkoxide (non-nano) is de zonnebrandcrème van Naïf zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. De natuurlijke zonnebrandcrème beschermt het gezicht direct tegen schadelijke UV stralen en gaat het huidverouderingsproces tegen. De crème is eenvoudig aan te brengen en laat, dankzij de natuurlijke oliën, geen witte waas achter op de huid.

Breng de natuurlijke zonnebrandcrème iedere twee uur aan op het gezicht voor optimale bescherming. Tip: gebruik je de crème in combinatie met dagcrème, breng dan eerst de dagcrème aan, daarna de zonnebrandcrème.

Oceaanvriendelijke zonnebrandcrème
Wist je dat zonnebrandcrème dat in de zee terecht komt, de oceaan flink kan doen vervuilen? Dit komt o.a door de ingrediënten Oxybenzone en Octinoxate, maar ook microplastics en nanodeeltjes. Goed nieuws, die zitten er bij ons niet in. Wist je dat sommige landen zelfs chemische UV filters verbieden?

Lees meer Lees minder
Specificaties
Art.nr. 108-0209
Merk Naïf
Inhoud 50 ml
Lees meer Lees minder