Speltpittenzak voor warmte knuffel groot Senger Naturwelt Senger Naturwelt

Speltpittenzak voor warmte knuffel groot Senger Naturwelt

Op voorraad
19,95

Is jouw speltpittenzak voor het warmte knuffel groot van Senger Naturwelt aan vervanging toe? Bestel deze dan los in onze webshop.

Speltpittenzak voor warmte knuffel groot Senger Naturwelt
Speltpittenzak voor warmte knuffel groot Senger Naturwelt
19,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Het Duitse merk Senger staat bekend om zijn natuurvriendelijke en handgemaakte producten. In de grote zachte knuffels hoort een hittepit zakje met speltpitten. Kersenpitten hebben de natuurlijke eigenschap warmte goed vast te houden.

Hoe werkt het?
Je haalt simpelweg het hittepit zakje uit zijn buikje, dit zakje warm je op in een voorverwarmde oven op 75°C voor 10-15 minuten. Laat het zakje daarna eventjes buiten de oven liggen, voel of het niet te warm is en doe het zakje terug in de knuffel. Je kan er ook voor kiezen om het zakje op te warmen via de radiator, zodat deze handwarm wordt. Wikkel het pittenkussen in een linnen of katoenen handdoek voor het verwarmen of koelen. De wamteknuffel is niet geschikt voor baby's onder de 2 maanden. Let op! Niet geschikt voor in de magnetron.

Vervangen?
Als het speltpitkussen beschadigd is door veel of foutief gebruik mag je het niet meer gebruiken! Een beschadiging maakt het warmtekussen erg kwetsbaar, dus is de veiligste optie dat je het vervangt door een nieuw exemplaar.

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN2633914354228
Art.nr.255-0051
MerkSenger Naturwelt
Leeftijd0-12 maanden
Bijpassende producten