Janod bordspel Op de Boerderij Janod

Janod bordspel Op de Boerderij

Op voorraad
24,95

De dieren op de boerderij hebben een leuke verrassing voor de kinderen! Ze verstoppen zich allemaal in hun mooie huisje.

Janod bordspel Op de Boerderij
Janod bordspel Op de Boerderij
24,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Spelers moeten ze allemaal raden zonder te kijken, met alleen hun tast om hen te helpen! Om dit te bereiken, moeten spelers elkaar helpen door te onthouden waar elk dier zich verstopt. Steek je hand in de boerderij door de voordeur of het dak. Elke keer dat je het juiste dier vindt, krijgt het team een ​​hartenfiche om op het bord te bevestigen. Zodra ze 6 harten hebben, hebben ze gewonnen! 

Dit coöperatieve spel voor kinderen van 2 jaar en ouder is ontworpen voor 2 tot 4 spelers. Het bevat 1 boerderij, 6 houten dieren, 6 hartenfiches, 1 herinneringskaart om de jongste kinderen te helpen herinneren welk dier welk dier is, en 1 houten dobbelsteen. Een spel van aanraking, herkenning en geheugen, het is een ideale introductie tot games voor jonge peuters! 

De boerderij, harten en kaart zijn gemaakt van karton, en de dieren en dobbelstenen zijn gemaakt van massief hout. Dit spel is FSC®-gecertificeerd (gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen).

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN3700217326418
Art.nr.227-0902
MerkJanod
KleurMulti
Lengte25 cm
Breedte5.5 cm
Hoogte25 cm
MateriaalHout
Leeftijd3-4 jaar, 4+ jaar