Speelkleed Sofie Sea Creature blue mix Liewood Merk: Liewood

Speelkleed Sofie Sea Creature blue mix Liewood

Op voorraad
49,99
Laat je kindje dit hippe speelkleed van Liewood ontdekken! Er is genoeg om te zien, om naar te luisteren en om te voelen! Prikkel hiermee de zintuigen van je baby.
Speelkleed Sofie Sea Creature blue mix Liewood
Speelkleed Sofie Sea Creature blue mix Liewood
49,99
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Tummy time! Tijd op het buikje is heel belangrijk voor de ontwikkeling van je baby, hiermee versterk je de nekspieren en leert je baby zichzelf opdrukken!

Met dit comfortabele gewatteerde speelkleed zorg je ervoor dat ook de zintuigen geprikkeld worden en je kindje echt op onderzoek uit kan gaan. Op dit blauwe kleed is gebruik gemaakt van verschillende soorten kleuren, vormen van een prachtige onderwaterwereld en diverse soorten stoffen, waaronder een knisper stofje wat zeker de interesse van jouw baby zal wekken!

Je kan al beginnen met tummy time wanneer je kindje 1 week oud is en je kan dit vervolgens opbouwen tot een aantal keer per dag een paar minuten. Houd natuurlijk altijd de vermoeidheidssignalen van je kindje in de gaten.

Dit speelkleed van Liewood blijft leuk naar mate je kindje wat ouder is en langer op het buikje kan liggen, of zelfs wanneer je kindje zelfstandig rechtop kan zitten. Zo ziet je baby namelijk de vormen weer vanuit een ander perspectief. Let's play!

Lees meer Lees minder
Specificaties
Art.nr. 107-4018
Merk Liewood
Kleur Blauw
Lees meer Lees minder