• Nu besteld, in huis*
 • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
 • Gratis retourneren (NL)

Magneettegels

Met de vrolijke magneettegels van Connetix Tiles en Magna-Tiles kan jouw kindje alle kanten op. Één van de beste dingen aan de magneettegels is dat ze kinderen helpen om hun creatieve en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Door met de tegels te spelen en verschillende vormen te creëren, leren kinderen om hun verbeeldingskracht te gebruiken en oplossingen te vinden voor uitdagende problemen. Het is ook een geweldige manier om hun fijne motoriek en hand-oogcoördinatie te verbeteren.

  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren (NL)
per pagina
29 items

Connetix Tiles

De Connetix Tiles zijn kleurrijke magnetische tegels waarmee je verschillende constructies en creaties kunt maken. Ze zijn gemaakt van stevig plastic en hebben magnetische zijkanten, waardoor ze aan elkaar blijven plakken. Dit betekent dat je allerlei vormen en figuren kunt maken, van eenvoudige kubussen tot complexere constructies zoals auto's en gebouwen. Laat de fantasie er maar op los! Er is geen foute manier van het spelen met dit speelgoed wat ook nog eens onwijs bevorderend is voor het zelfvertrouwen van kinderen. 

Wat ook heel fijn is aan de magneettegels is dat ze geschikt zijn voor kinderen van 3 tot zelfs volwassenen die het nog steeds heel erg leuk vinden om met de kids mee te spelen. 

De Magna tiles van Connetix zijn geschikt voor iedere leeftijd. Het spelen met het open ended speelgoed van Connetix ondersteunt wiskunde, wetenschap en creatief onderwijs. Daarnaast helpt het kinderen om hun sociale, motorische, cognitieve en emotionele vaardigheden te ontwikkelen. Dit is ook een reden dat dit speelgoed vaak terug te vinden is in het basisonderwijs en kinderdagverblijven. 

Het assortiment van Connetix bij Kidsdeco.nl is heel erg breed. Van kleine pakketten tot echt mega packs waarmee je enorme kunstwerken mee kan maken. Pastel kleurtjes maar ook de vrolijke regenboogkleurtjes mogen niet ontbreken. Onze absolute bestseller, het Ball Run pakket van Connetix, mag zeker niet ontbreken in je collectie van Magna Tiles. 

Combineer de verschillende Magna Tiles pakketten om toffe driedimensionale bouwwerken te maken. Dit is het ideale cadeau voor je verjaardag, Sinterklaas, Kerst en ga zo maar door. In ieder prijsklasse is er wel een Magna Tiles set te koop. Zet ze alle Magna Tiles van Connetix en Magna-Tiles op je verlanglijstje en spaar ze allemaal!

Magna-Tiles

Op Kidsdeco.nl shop je ook de magneettegels van het merk Magna-Tiles. Dit merk richt zich vooiral op de te gekke uitbreidingssets in thema's zoals het Dino World pakket en Jungle Animals pakket. 

Het handige van de merken Connetix Tiles & Magna-Tiles, is dat je de tegels van beiden merken kunt combineren.

Open ended play

Ook wel bekend als 'open einde spel', dit betekent dit letterelijk dat er geen begin en geen eind zit aan het spel zoals bij bijboorbeeld een bordspel. Hoe leuk is het om jouw kleintje zelf te laten ontdekken en fantaseren? Met open ended play is er ruimte voor kindjes om zelf te bepalen hoe ze het speelgoed gebruiken. Dit is goed voor elke levensfase waarin jouw kindje andere manieren bedenkt om te spelen en stimuleert de ontwikkeling en het zelfvertrouwen.  

Happy building!