• Voor 22:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren
Filteren

Knuffels

Lekker knuffelen, tuttelen en kroelen. Dat is wat kleintjes graag doen. Ben jij op zoek naar unieke knuffels, rammelaars of bijtringen? Neem dan snel een kijkje!

Bestel de zachtste en leukste knuffels eenvoudig online op Kidsdeco.nl. ✓ Voor 22:00 besteld, morgen in huis!*

Van hoog naar laag sorteren

64 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

64 artikel(en)

Knuffels en knuffeldoekjes

Je kunt ze niet genoeg in huis hebben. Wij hebben de zachtste en leukste knuffels en knuffeldoekjes voor je geselecteerd. De knuffeldoekjes van Kippins zijn hip, hot en happening. Ze zijn heerlijk zacht en kunnen de beste vriendjes van jouw kleine dromer worden. Ze zijn gemaakt om te knijpen, knuffelen en zorgen voor veel plezier. Ieder soort is uniek en GOTS gecertificeerd. Deze vriendjes wil je overal mee naar toe nemen of je geeft ze een mooi plekje in de kinderkamer. 

Rammelen met de leukste rammelaars

De rammelaars zijn niet alleen ontzettend schattig, maar stimuleren ook de visuele en motorische ontwikkeling van jouw kleintje. Jouw kleine spruit is vast dol op het vast grijpen en bijten in allerlei speelgoed, knuffels, en knuffeldoekjes. Wij hebben leuke rammelaars die daar perfect voor zijn. De rammelaars geven een zacht rammeltje en zijn voor de kleintjes heerlijk om mee te rammelen, in te bijten en mee te spelen.