Snuggle Me Organic hoes sugar plum Snuggle Me

Snuggle Me Organic hoes sugar plum

49,95
Snuggle Me Organic hoes sugar plum
Snuggle Me Organic hoes sugar plum
49,95
  • Gratis retourneren (NL)
  • Binnen 30 dagen betalen met Klarna
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Soft and cozy. Bescherm je Snuggle Me Organic lounger met deze bijpassende organische hoes sugar plum. De hoes is geschikt voor het babynestje voor baby's van 0-9 maanden.

Schuif de hoes eenvoudig en snel om het nestje. Hij sluit volledig om de lounger, net als een kussenhoes om een kussen! De uitwasbare hoes is gemaakt van zacht GOTS-gecertificeerd katoen en mag koud gewassen en gedroogd worden, volg de wasinstructies volgens het wastiket. Omdat de hoes kleurstof op waterbasis bevat, adviseren wij de hoes los te wassen om zo uitlopen op andere stoffen te voorkomen. Met deze hoes voorkom je dat de lounger onnodig vaak gewassen moet worden en uiteindelijk slijt. 
Specificaties
EAN850006473113
Art.nr.251-0104
MerkSnuggle Me
KleurRoze
Lengte80 cm
Breedte58 cm
MateriaalKatoen (Biologisch)