Snuggle Me Organic hoes skye Snuggle Me

Snuggle Me Organic hoes skye

Op voorraad
49,95

Soft and cozy. Bescherm je Snuggle Me Organic lounger met deze bijpassende organische hoes skye. De hoes is geschikt voor het babynestje voor baby's van 0-9 maanden.

Snuggle Me Organic hoes skye
Snuggle Me Organic hoes skye
49,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving
Schuif de hoes eenvoudig en snel om het nestje. Hij sluit volledig om de lounger, net als een kussenhoes om een kussen! De uitwasbare hoes is gemaakt van zacht GOTS-gecertificeerd katoen en mag koud gewassen en gedroogd worden, volg de wasinstructies volgens het wastiket. Omdat de hoes kleurstof op waterbasis bevat, adviseren wij de hoes los te wassen om zo uitlopen op andere stoffen te voorkomen. Met deze hoes voorkom je dat de lounger onnodig vaak gewassen moet worden en uiteindelijk slijt.  Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN680063522703
Art.nr.251-0103
MerkSnuggle Me
KleurBlauw
Lengte80 cm
Breedte58 cm
MateriaalKatoen (Biologisch)