Snuggle Me Organic hoes moss
Waardering:
100% of 100
Merk: Snuggle Me

Snuggle Me Organic hoes moss

Waardering:
100% of 100
Op voorraad
49,95

Soft and cozy. Bescherm je Snuggle Me Organic lounger met deze bijpassende organische hoes moss. De hoes is geschikt voor het babynestje voor baby's van 0-9 maanden.

Snuggle Me Organic hoes moss
Snuggle Me Organic hoes moss
49,95
  • Gratis verzending vanaf 30 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving
Schuif de hoes eenvoudig en snel om het nestje. Hij sluit volledig om de lounger, net als een kussenhoes om een kussen! De uitwasbare hoes is gemaakt van zacht GOTS-gecertificeerd katoen en mag koud gewassen en gedroogd worden, volg de wasinstructies volgens het wastiket. Omdat de hoes kleurstof op waterbasis bevat, adviseren wij de hoes los te wassen om zo uitlopen op andere stoffen te voorkomen. Met deze hoes voorkom je dat de lounger onnodig vaak gewassen moet worden en uiteindelijk slijt.  Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN 680063522710
Art.nr. 251-0102
Merk Snuggle Me
Lees meer Lees minder
Klantenbeoordelingen
  1. Zeer goede hoes
    Score
    100%
    Heel tevreden over de kwaliteit en stevigheid van de hoes.