Snuggle Me Organic hoes gingerbread Snuggle Me

Snuggle Me Organic hoes gingerbread

Op voorraad
49,95
Snuggle Me Organic hoes gingerbread
Snuggle Me Organic hoes gingerbread
49,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen met Klarna
  • Klantbeoordeling 9,2/10
Omschrijving

Soft and cozy. Bescherm je Snuggle Me Organic lounger met deze bijpassende organische hoes gingerbread. De hoes is geschikt voor het babynestje voor baby's van 0-9 maanden.

Schuif de hoes eenvoudig en snel om het nestje. Hij sluit volledig om de lounger, net als een kussenhoes om een kussen! De uitwasbare hoes is gemaakt van zacht GOTS-gecertificeerd katoen en mag koud gewassen en gedroogd worden, volg de wasinstructies volgens het wastiket. Omdat de hoes kleurstof op waterbasis bevat, adviseren wij de hoes los te wassen om zo uitlopen op andere stoffen te voorkomen. Met deze hoes voorkom je dat de lounger onnodig vaak gewassen moet worden en uiteindelijk slijt. 
Specificaties
EAN850006473557
Art.nr.251-0106
MerkSnuggle Me
KleurRood
Lengte80 cm
Breedte58 cm
MateriaalKatoen (Biologisch)