SmartMax starterspakket Smartmax

SmartMax starterspakket

Niet op voorraad
39,99
Voeg toe aan verlanglijst
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Het SmartMax Starterspakket is perfect voor peuters vanaf 1 jaar die willen ontdekken en spelen met magnetisch constructiespeelgoed. Deze set bevat 23 speelstukken, waaronder korte en lange staven en metalen ballen, die kinderen kunnen gebruiken om allerlei 2D en 3D figuren te maken. Het bijgeleverde instructieboekje biedt inspiratie en helpt om op gang te komen met het bouwen.

  • Stimuleert hand-oog coördinatie, creativiteit en fantasie.
  • Eenvoudig te verbinden dankzij magnetische staven en metalen balletjes.
  • Educatief speelgoed dat kleur, vorm, tellen en meer leert ontdekken tijdens het spelen met je kindje.

Met SmartMax kunnen peuters de magie van het magnetisme ontdekken terwijl ze hun hand-oog coördinatie verbeteren, creativiteit stimuleren en fantasie ontwikkelen. Alle onderdelen van het starterspakket kunnen eenvoudig met elkaar verbonden worden dankzij de magnetische staven en metalen balletjes, waardoor het bouwproces intuïtief en leuk is voor jonge kinderen.

Dit constructiespeelgoed is niet alleen leuk, maar ook educatief. Samen spelen met je kindje biedt de mogelijkheid om begrippen zoals kleur, vorm, tellen en meer te ontdekken en te verkennen. Met het SmartMax Starterspakket kunnen peuters op een veilige en leuke manier de wereld van bouwen en constructie verkennen.

Specificaties
EAN5414301249719
Art.nr.460-0013
MerkSmartmax
KleurMulti
MateriaalMagneet
Leeftijd1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar en ouder