SmartMax magnetisch speelgoed my first boerderijdieren Smartmax

SmartMax magnetisch speelgoed my first boerderijdieren

24,99
SmartMax magnetisch speelgoed my first boerderijdieren
SmartMax magnetisch speelgoed my first boerderijdieren
24,99
Spaar 120 punten i
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Stap in de kleurrijke wereld van de boerderij met SmartMax My First Farm Animals! Deze speelse set laat kinderen vanaf 1 jaar kennismaken met de wonderen van magnetisch speelgoed terwijl ze hun eigen boerderijdieren creëren.

Met My First Farm Animals kunnen peuters hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze klikken en combineren om unieke dierencreaties te maken. Dankzij de SmartMax magneten en staven kunnen kinderen het achterste van een koe op het hoofd van een schaap zetten, of hun eigen fantasiedieren bedenken.

Deze set stimuleert niet alleen de fantasie en creativiteit, maar ook de fijne motoriek en het ruimtelijk inzicht van jonge kinderen. Terwijl ze spelen en bouwen, leren ze op een speelse manier over vormen, kleuren en magnetisme.

Uiteraard mogen klassieke boerderijdieren zoals het paard, het varken en de wiebelende kip & haan niet ontbreken. En omdat alle SmartMax sets compatibel zijn, kunnen kinderen hun speelplezier blijven uitbreiden door verschillende sets te combineren.

Stimuleer de creativiteit en verbeelding van je kinderen met SmartMax My First Farm Animals en laat ze de magie van magnetisch speelgoed ontdekken in hun eigen boerderijavonturen!

  • Magnetisch speelgoed voor het creëren van boerderijdieren
  • Stimuleert de verbeelding, creativiteit en fijne motoriek
  • Eenvoudig te klikken en te combineren met andere SmartMax sets
  • Geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar
Specificaties
EAN5414301249863
Art.nr.460-0007
MerkSmartmax
KleurMulti
MateriaalMagneet
Leeftijd1 jaar, 2 jaar