Siliconen placemat met bord Happy Mat pewter EZPZ

Siliconen placemat met bord Happy Mat pewter EZPZ

Op voorraad
29,95

De Happy mat van EZPZ tovert een lach op het gezicht van jou en je kleintje. Doordat het bord met placemat zich vastzuigt aan de tafel of kinderstoel is morsen verleden tijd. Zo wordt zelfstandig leren eten easy peazy!

Siliconen placemat met bord Happy Mat pewter EZPZ
Siliconen placemat met bord Happy Mat pewter EZPZ
29,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Met de Happy mat van EZPZ zijn zowel jij en je kleintje helemaal blij. Het glimlachontwerp stimuleert namelijk een positieve maaltijdervaring en jij hebt geen borden en kommetjes meer die omvallen en alle kanten op schuiven. De zuigfunctie van dit bord met placemat zorgt er namelijk voor dat het bord niet kan kantelen of verschuiven. Daarbij vangt de placemat rondom het bord het eventuele gemors netjes op, zodat je achteraf nog gewoon een schone tafel of kinderstoel hebt. Stop de Happy mat vervolgens in de vaatwasser en voilà alles is weer schoon. Daarom is dit bord met placemat erg geschikt voor het zelfstandig leren eten en helpt het bij de ontwikkeling van de motoriek van jouw baby of peuter.

Het ontwerp van dit bord maakt het ook nog eens gemakkelijk om je kindje de juiste balans aan eten te geven. De verschillende compartimenten in het bord zorgen er namelijk voor dat ouders gestimuleerd worden een uitgebalanceerde maaltijd te serveren aan hun kleintje. Het serveren zelf is ook erg gemakkelijk, want je kunt de matten namelijk gestapeld met voedsel vervoeren. Het serveren van een uitgebalanceerde maaltijd wordt zo easy peazy.

De Happy mat is gemaakt van 100% siliconen en is daarbij ook vrij van BPA, BPS, PVS, ftalaten en latex. Dit zorgt ervoor dat de Happy mat niet zal slijten, vervagen of corroderen en dus lang meegaat. Daarbij is de Happy mat ook geschikt voor vaatwasser, magnetron en oven (tot 350 graden). 

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN858178005941
Art.nr.266-0152
KleurGrijs
Lees meer Lees minder