Difrax S-fles natural 250ml blossom/roze Difrax

Difrax S-fles natural 250ml blossom/roze

Op voorraad
Regular Price 11,95 Special Price 9,56

De Difrax S-fles Natural 250 ml blossom/roze is de populairste babyfles voor baby, papa en mama. Het speciale anti-darmkrampjes ventiel en de S-vorm zorgen voor een constante stroom van flesvoeding.

Difrax S-fles natural 250ml blossom/roze
Difrax S-fles natural 250ml blossom/roze
Regular Price 11,95 Special Price 9,56
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

De S-fles Anti-colic is vanaf de geboorte te gebruiken en ideaal in combinatie met borstvoeding.

  • Vermindert de kans op darmkrampjes, spugen en boeren
  • Ergonomische vorm stimuleert natuurlijke voedingshouding
  • Ideaal voor combinatie flesvoeding en borstvoeding

De unieke S-fles is vanaf de geboorte (ook bij premature baby's) te gebruiken. De S-fles heeft een afschroefbare bodem. Zo kun je de S-fles makkelijk vullen met ijsblokjes moedermelk en na gebruik eenvoudig reinigen. Borstvoeding kun je rechtstreeks in de S-fles Natural kolven met de mamavriendelijke Difrax borstkolf.

Het Anti-colic ventiel voorkomt vacuüm zuigen en zorgt voor een constante doorstroom van de flesvoeding. Dit vermindert de kans op boeren, spugen en buikkrampjes bij je baby. De S-fles is de eerste babyfles die niet alleen zorgt voor een ideale drinkhouding voor je baby, maar ook voor een ontspannen zithouding voor jou als ouder - dankzij de speciale S-vorm! De Difrax S-babyflessen zijn er in verschillende trendy kleuren en maten.

Let op: Controleer voor elk gebruik of het luchtgaatje in het midden van het ventiel open is door er enige malen in te knijpen.

Tip: Voor het opwarmen van de S-fles ontwikkelde Difrax speciaal de S-flesverwarmer: een flessenwarmer die binnen 3 minuten de melk opwarmt op borstvoedingstemperatuur (37°C).

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN8711736554218
Art.nr.296-0006
MerkDifrax
Lees meer Lees minder
Bijpassende producten