Philips Avent elektrische enkele borstkolf SCF395/11

Philips Avent elektrische enkele borstkolf SCF395/11

Op voorraad
Regular Price 159,95 Special Price 124,93

Maak je klaar voor een nieuwe manier van kolven met de perfecte combinatie van zuigkracht en tepelstimulatie die is geïnspireerd op de manier waarop baby's drinken.

Philips Avent elektrische enkele borstkolf SCF395/11
Philips Avent elektrische enkele borstkolf SCF395/11
Regular Price 159,95 Special Price 124,93
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Natural Motion-technologie voor snelle melkafgifte*
Kolf meer melk in minder tijd* met een kussen dat de borst stimuleert, zodat melk wordt afgekolfd zoals een baby die zou drinken. Het apparaat schakelt naadloos over van de stimulatiestand naar de kolfstand en zorgt voor precies de juiste tepelstimulatie en zuigkracht voor een optimale melkstroom. Op basis van resultaten voor de initiatietijd van de melkstroom (tijd tot Melk Ejection Reflex – MER).*

Een zacht en adaptief siliconen kussen (één maat)
Eén maat voor iedereen. Omdat mensen er zijn in allerlei soorten en maten, buigt het siliconen kussen licht mee en past het zich aan je tepel aan. De kolf past op 99,98% van de tepelmaten* (tot 30 mm).

Kolft zonder dat je naar voren leunt
Voel je ontspannen terwijl je kolft dankzij een design waarmee je rechtop kunt blijven zitten en niet voorover hoeft te leunen. Je hoeft niet voorover te leunen; klinisch bewezen comfortabele kolfhouding*. Op basis van klinische testresultaten van 20 deelnemers (2019) die het product hebben gebruikt: 90% van de deelnemers vindt de kolfhouding (enkel elektrisch) comfortabel; 95% van de deelnemers vindt de kolfhouding (dubbel elektrisch) comfortabel.

Persoonlijke ervaring, 8 + 16 instellingen
Stem elke sessie nauwkeurig af op jouw behoeften met een breed scala aan stimulatie- en kolfstanden. Onze borstkolf biedt 8 stimulatie- en 16 kolfstanden voor een persoonlijke ervaring.

Stille motor om overal discreet te kunnen kolven (gebruik met snoer)
Kolf waar en wanneer je maar wilt dankzij onze stille motor met een slank ontwerp. Alleen met snoer te gebruiken.

Minimaal aantal onderdelen en intuïtieve installatie
Dankzij ons gesloten kolfsysteem blijft de melk uit de slangen, zodat er minder schoongemaakt hoeft te worden. Doordat de kolf uit minder onderdelen bestaat, is het ook een fluitje van een cent om hem weer in elkaar te zetten.

Pauze-/startfunctie
Als je pauze moet nemen of de kolfstand moet aanpassen, druk je heel eenvoudig op de start-/pauzeknop.

Geheugenfunctie
Weet je wat je fijn vindt? De borstkolf onthoudt automatisch je laatst gebruikte instellingen, dus je hoeft alleen maar te gaan zitten en op start te drukken.

Inclusief
1x Fles van 125 ml met speen vanaf 0 mnd
2x Wegwerpborstkompressen
1x Kolfset
1x Motorunit (alleen voor gebruik met snoer)
1x Afsluitplaatje
1x Micro-USB-adapter (gebruik met snoer)

Omdat de Philips Avent een hygiëneproduct is, kunnen wij geopende verpakkingen die retour gezonden worden niet accepteren.

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN8710103906117
Art.nr.321-0302