Philips Avent babyfoon met camera SCD835/26

Philips Avent babyfoon met camera SCD835/26

Op voorraad
179,95

De Philips Avent SCD835 biedt altijd een veilige privéverbinding met je baby. Hoor je baby met perfecte geluidskwaliteit en zie hem of haar duidelijk op het kristalheldere 2,7 inch LCD-scherm, zowel overdag als 's nachts.

Philips Avent babyfoon met camera SCD835/26
Philips Avent babyfoon met camera SCD835/26
179,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Beveiligde verbinding met adaptieve FHSS-technologie
Unieke handsetkoppeling voor een afgeschermde, beveiligde verbinding met je baby. In combinatie met de nieuwe adaptieve FHS (Frequency Hopping Spread Spectrum)-technologie voor minimale interferentie.

Bereik tot 300 meter*
Bereik binnen tot 50 meter*, buiten tot 300 meter*.

Meer flexibiliteit met gebruiksduur tot wel 12 uur*
Met de handige oplaadbare ouderunit kun je je baby tot wel 10 uur draadloos horen voordat je de unit opnieuw moet opladen.

Praat op afstand tegen je baby
Soms is het geruststellende geluid van je stem het enige dat je baby nodig heeft. Met één druk op de knop schakel je deze essentiële functie in en kun je overal in huis met je baby communiceren.

2,7 inch scherm met hoge resolutie en kristalhelder nachtzicht
Zie je baby dag en nacht, met kristalhelder infraroodnachtzicht dat automatisch wordt ingeschakeld in het donker. Geniet van je slapende baby met het extra grote 2,7 inch kleurenscherm in hoge resolutie.

Hoor je baby met helder geluid
Ieder lachje, murmeltje en hikje klinkt bijzonder duidelijk. Je kunt je baby niet alleen zien, maar ook horen met kristalhelder geluid van hoge kwaliteit.

Energiebesparende ECO-modus met verbindingsindicatie
Schakel de ECO-modus in om het stroomverbruik te verlagen wanneer je baby rustig is, terwijl je toch verbonden blijft met je baby via de unieke verbindingsindicatie. In de ECO-modus wordt de audio- en videoverbinding uitgeschakeld en maken de units alleen verbinding als de baby geluid maakt.

Weet dat je verbinding hebt met de LED-meldingen
Je weet altijd wanneer de monitor binnen bereik is en is verbonden. De ouderunit waarschuwt je wanneer je monitor buiten bereik is of wanneer de batterij bijna leeg is zodat je altijd verbonden bent met je baby.

Geruststellende slaapliedjes om je kleintje te kalmeren
Een rustig slaapliedje is de beste manier om een onrustige baby te kalmeren. Vanuit iedere kamer in huis kun je kiezen uit een van de 5 ontspannende deuntjes, die je baby in een mum van tijd naar dromenland brengen.

Kies het beste geluidsniveau voor de omgeving
Met deze optie kun je de microfoongevoeligheid van de babyunit instellen. De microfoongevoeligheid bepaalt welk geluidsniveau door de babyunit wordt opgevangen. Je wilt waarschijnlijk kunnen horen wanneer je baby huilt, maar bent misschien niet zo geïnteresseerd in het gebrabbel.

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN8710103896777
Art.nr.321-0001