Moes multifunctioneel speelgoed Starfish Sea Life Merk: Moes

Moes multifunctioneel speelgoed Starfish Sea Life

Op voorraad (Levertijd: 1-2 weken)
99,95

Urenlang speelplezier met de multifunctionele zeester van Moes. Met dit open ended speelgoed kan je kind balanceren, schommelen, surfen, een parcours maken en ga zo nog maar even door!

Moes multifunctioneel speelgoed Starfish Sea Life
Moes multifunctioneel speelgoed Starfish Sea Life
99,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Het Belgische merk Moes heeft de toffe Sea Life collectie ontworpen gemaakt van licht foam waardoor jouw kind al van jongs af aan met dit speelgoed kan spelen. Eindeloos veel mogelijkheden met dit open ended speelgoed. 

Moes
Het doel van Moes is om de creativiteit en motoriek van kinderen te stimuleren op een leuke en originele manier met herkenbare figuren uit hun dagelijkse leefomgeving. De grootste bron van inspiratie halen ze uit de natuur. Ze willen kinderen meeslepen in al het moois dat de aarde ons biedt. 

De producten van MOES stimuleren niet enkel de motoriek en creativiteit, ze nodigen ook uit tot samenspel. Dit vinden ze bij Moes van cruciaal belang! Samen met het hele gezin, vriendjes of vriendinnetjes, oma & opa, plezier en onvergetelijke momenten beleven. Bovendien zijn de producten passend voor verschillende leeftijden en groeien ze mee met de kinderen. Klein of groot, iedereen kan zich uitleven op de figuurtjes.

Uiteraard is de veiligheid van je kind van groot belang. Daarom worden de producten steeds getest (EN-71) voor ze op de markt verschijnen. De EVA foam is zeer zacht en licht en heeft een duurzaam karakter. De producten bevatten geen toxische stoffen.

Dit is betreft een dropship item
Je product wordt rechtstreeks vanuit de leverancier via hen vervoeder verstuurd en geleverd.

 

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN 7422221777739
Art.nr. DS-330-0001
Merk Moes
Lees meer Lees minder