• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)
ZooFamily

ZooFamily

Lees meer Toon minder

ZooFamily brengt een wereld van avontuur en creativiteit naar je kinderen met hun eco-vriendelijke kindercamera's en betoverende walkie talkies. Deze producten zijn niet alleen geweldig om mee te spelen maar ook ideaal om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen. Elk product van ZooFamily ondersteunt een boomplantproject, waardoor jouw aankoop bijdraagt aan een groenere toekomst.

per pagina
9 items
Lees meer Toon minder

Ontdek de toffe items van The ZooFamily

ZooFamily is jouw bron voor kindvriendelijke, eco-vriendelijke gadgets die niet alleen leuk zijn, maar ook educatief. Met een reeks aan producten van kindercamera's die foto's direct kunnen printen op thermisch papier tot magische walkie talkies, biedt ZooFamily iets unieks voor elk kind.

Duurzaam en Creatief: Kinder Camera's

ZooFamily kindercamera's zijn ontworpen om de creativiteit en verbinding met de natuur te stimuleren. Deze camera's, versierd met aantrekkelijke dierenprints, moedigen kinderen aan om hun omgeving te verkennen en vast te leggen. Elke camera is gemaakt met het oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, waardoor het de meest eco-vriendelijke kindercamera op de markt is. Met elke aankoop van een camera plant ZooFamily een boom, waarmee ze hun toewijding aan milieubehoud versterken.

Magische Communicatie: ZooFamily Walkie Talkies

Verken de wondere wereld van communicatie met de ZooFamily Kids Walkie Talkie set. Deze walkie talkies, ontworpen met eenvoud en comfort in gedachten, zorgen voor moeiteloze communicatie tussen jonge avonturiers. Uitgerust met een indrukwekkend bereik van 3 km en een ingebouwde LED-lichtfunctie, maken deze walkie talkies elke missie mogelijk, dag of nacht.

Educatief en Leuk

Elke ZooFamily kindercamera en walkie talkie is een STEM-product dat wetenschap, technologie, engineering en wiskunde promoot. Deze producten moedigen jonge kinderen aan om vroegtijdig kennis te maken met bètavakken door middel van fotografie en communicatie. Kinderen ontwikkelen vaardigheden zoals creatief denken, observatie en sociale interactie, allemaal terwijl ze plezier hebben.

Perfect Cadeau voor Jonge Ontdekkers

ZooFamily producten zijn ideaal voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een speciaal geschenk om de creativiteit en het avontuur in elk kind te voeden. Elk item is ontworpen om zowel duurzaam als kindvriendelijk te zijn, perfect passend in de handen van jonge kinderen en bestand tegen de uitdagingen van speelse avonturen.

Verrijk de kindertijd van je kleintjes met ZooFamily's kindercamera's en walkie talkies, nu verkrijgbaar bij Kidsdeco.nl. Elk product is niet alleen een speelgoed, maar een poort naar nieuwe avonturen, leren en groei. Ontdek nu en zie hoe jouw kinderen de wereld op nieuwe en spannende manieren kunnen verkennen en vastleggen.