• Nu besteld, in huis*
  • Snelle thuislevering vanaf €4,50
  • Gratis retourneren (NL)
Urban Iki

Urban Iki

Lees meer Toon minder

Urban Iki brengt graag een beetje Iki in je leven! Iki is onderdeel van de Japanse cultuur en omdat de roots van de makers in Japan liggen, is het deel van het merk en de Urban Iki producten. Mooi in alledaagse dingen is een deel van de Iki gevoel. Daarom alle aandacht voor het ontwerp. Niet het ingewikkelde en verheven design, maar wel het verfijnde, eerlijke, originele en zeker ook functionele. Samen met Nederlandse ontwerpers creëerden de makers Urban Iki. En om ervoor te zorgen dat iedereen een beetje Iki in het leven kan hebben, gebruiken zij de nuchtere Hollandse slimheid om de producten betaalbaar te houden.

per pagina
8 items
Lees meer Toon minder

Dutch Design

Dutch Design kan eigenlijk overal vandaan komen. Het gaat niet om het ‘Dutch’ zijn, maar meer over de mentaliteit die erbij hoort. Onconventioneel, minimalistisch, creatief, een beetje gedurfd, maar boven alles ook functioneel. Geïnspireerd op mensen en wat hen beweegt. Het vinden van oplossingen voor de dagelijkse uitdagingen en die oplossingen mooi maken. Toch kunnen we bij Urban Iki gerust zeggen ‘We brought in the Dutch!’ Nederlandse ontwerpers ontwierpen de eerste Urban Iki fietsstoeltjes.

Technologie uit Japan

In Urban Iki by OGK is het echt ‘East meets west’. Nederlands ontwerp en de Japanse technologie komen samen. In de straten van elke moderne stad in Japan zie je moeders en vaders fietsen met hun kinderen in OGK fietsstoeltjes. Kinderfietszitjes gecreëerd, technisch ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabrieken, volgens hoge Japanse kwaliteits- en veiligheidsnormen. In Japan doen we dit al meer dan 80 jaar! Urban Iki is niet alleen een nieuw fris hoofdstuk in ons verhaal. In Urban Iki zit ons verleden, vandaag de dag en de toekomst.

Betaalbaar prijskaartje

Die ene geweldige vondst. Dat mooie item van goede kwaliteit … en tegen een mooie prijs. Het voelt echt als een prijs! We kennen dat gevoel. Dat is wat we willen brengen met Urban Iki. Urban Iki gaat niet over indruk maken met technische snufjes waar je niet om hebt gevraagd, maar waar je nog steeds voor moet betalen. Het gaat over alles wat je nodig hebt en verwacht van een goede kwaliteit en veilig fietsstoeltje in een mooi design. Clever doordacht in elk detail, om de prijs betaalbaar te houden. Of zelfs … almost too good to be true!

TÜV getest en goedgekeurd

Kopen we producten dan vertrouwen we erop dat ze veilig en van goede kwaliteit zijn. Dat is ook zoals het moet zijn. Natuurlijk voelen wij ons verantwoordelijk voor de veiligheid en de kwaliteit van Urban Iki fietsstoeltjes. In Europa is er een norm EN14344 die de belangrijkste punten aangeeft waaraan een fietsstoeltje moet voldoen om de veiligheid te garanderen. Wij gebruiken deze norm voor de ontwikkeling van onze fietszitjes. TÜV is een onafhankelijk instituut dat zorgt voor het testen en goedkeuren van producten die aan deze norm voldoen. Urban Iki fietsstoeltjes zijn getest en goedgekeurd door TÜV.

Makkelijke Click & Go Montage

We willen dat je plezier hebt van je Urban Iki. Dus moet het niet moeilijk zijn om een Urban Iki fietsstoeltje te monteren, zodat je snel op pad kunt. Met Urban Iki is het echt niet meer dan 5 minuten, en je kunt dit zelf makkelijk doen. En als je gaat fietsen zonder je kleintje, dan neem je het fietsstoeltje van het montagesysteem in 1 seconde. Met een extra montagekader of montageblok, die je koopt als accessoire, kun je ook eenvoudig de fietsstoeltjes tussen twee fietsen wisselen. Daarmee bespaar je op de aanschaf van een tweede fietszitje. Click & Go!