• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)
Smartmax

Smartmax

Lees meer Toon minder

Stimuleer de ontwikkeling van je kind met Smartmax magnetisch bouwspeelgoed, verkrijgbaar bij Kidsdeco.nl. Perfect voor het ontwikkelen van STEM-vaardigheden vanaf jonge leeftijd, Smartmax sets bieden veilig en leerzaam plezier. Ontdek onze selectie, van 'My First' series voor peuters tot complexere sets voor de wat oudere kinderen.

per pagina
14 items
Lees meer Toon minder

Ontdek de Wereld van Smartmax bij Kidsdeco.nl

Smartmax is niet zomaar speelgoed; het is een avontuur in leren en ontdekken. Ontworpen om de fijne motoriek, de creativiteit en het probleemoplossend vermogen van jonge kinderen te ontwikkelen, biedt Smartmax een veilige en leuke manier om te bouwen en te leren.

Smartmax My First: Perfecte Introductie voor Peuters

Begin de bouwreis van je kind met Smartmax My First. Deze serie is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten, met grote, gemakkelijk te hanteren stukken die veilig zijn voor jonge kinderen. Laat je peuter de wonderen van magnetisme ontdekken terwijl ze kleurrijke structuren maken.

Uitdagende Smart Games voor Alle Leeftijden

Naast de bouwsets biedt Smartmax een reeks Smart Games, waaronder favorieten zoals 'Smart Games Roodkapje' en 'Smart Games IQ'. Deze spellen dagen kinderen uit om kritisch na te denken en strategische problemen op te lossen, wat essentieel is voor cognitieve ontwikkeling.

Veilig en Duurzaam Speelgoed dat Meegroeit met je Kind

Alle Smartmax producten zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die strikte veiligheidsnormen naleven. De krachtige, grote magneten zijn stevig ingesloten in sonisch-gelaste staven, waardoor ze zowel veilig als duurzaam zijn, zelfs onder de meest enthousiaste speelomstandigheden.

Online en Interactief Leren met Smartmax

Smartmax stimuleert niet alleen fysiek, maar ook digitaal leren. Met opties om Smartgames online te spelen, kunnen kinderen blijven leren en spelen, zelfs op de go. Deze spellen bieden leuke en interactieve manieren om nieuwe vaardigheden te leren en de ontwikkeling voort te zetten buiten de traditionele speelomgeving.

Ideaal voor Scholen en Thuis

Smartmax is niet alleen geweldig voor thuisgebruik, maar ook een waardevolle toevoeging aan elke schoolklas. Leerkrachten vinden in Smartmax een geweldig hulpmiddel om wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM) op een toegankelijke en onderhoudende manier te introduceren.

Verrijk de leerervaring van je kind met Smartmax speelgoed van Kidsdeco.nl. Of je nu op zoek bent naar de eerste bouwset voor je peuter of een uitdagend spel voor je schoolgaande kind, onze Smartmax collectie biedt een reeks opties om aan elke behoefte te voldoen. Shop vandaag nog en zie hoe jouw kinderen bouwen, leren en groeien met Smartmax.