• Nu besteld, in huis*
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren (NL)
modu

modu

MODU is een modulair systeem van zachte blokken en plastic staven, die je onderling kan verbinden en verbouwen tot allerlei constructies en spelmogelijkheden. Strak en clean, in neutrale hoofdtinten, met kleine kleuraccenten. Je merkt het meteen aan het minimalistische design: MODU heeft Scandinavische roots. Het werd ontwikkeld in Kopenhagen, door een team van jonge mensen dat bij het creëren van de modulaire blokken maar 1 doel voor ogen had: educatief en duurzaam speelgoed ontwerpen, dat motorische skills bij kinderen helpt ontwikkelen en ondersteunen.

Lees meer Toon minder
per pagina
5 items

MODU is duurzaam speelgoed en kan gebruikt worden door kinderen vanaf 6 maanden t/m 6 jaar. De modulaire blokken bevorderen 'active play' en stimuleren de ontwikkeling en de coördinatie van jonge kinderen.

MODU is open ended speelgoed, een spel zonder vaste uitkomst. Dit stimuleert de creativiteit en bevordert cognitieve functies zoals plannen en probleemoplossend denken. Met MODU kan je heel fijn alleen spelen maar het is ook heel leuk om samen te spelen met andere kinderen, ouders, grootouders,...