• Nu besteld, in huis*
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren (NL)
Kapla

Kapla

Kapla is een bekend merk in de wereld van educatief speelgoed en staat vooral bekend om hun unieke houten bouwplankjes. De plankjes zijn allemaal even groot en hebben een ideale verhouding om de meest fantastische bouwwerken mee te maken. Met Kapla kan je de mooiste constructies bouwen en je creativiteit de vrije loop laten. In onze webshop verkopen we diverse Kapla sets, van beginnerssets tot grote sets met honderden plankjes, voor jong en oud. Met Kapla haal je duurzaam en tijdloos speelgoed in huis waar je eindeloos plezier van zult hebben.

Lees meer Toon minder
per pagina
8 items
Lees meer Toon minder

Kapla: Bouwen aan creativiteit en vaardigheden

Als je op zoek bent naar een educatief speelgoedmerk dat de fantasie en creativiteit van kinderen stimuleert, dan is Kapla een uitstekende keuze. Kapla bouwplankjes zijn niet zomaar houten blokjes, ze zijn een fantastische bron van verbeelding en inspiratie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Kapla al meer dan 30 jaar wereldwijd geliefd is bij kinderen en volwassenen.

Wat maakt Kapla zo uniek?
De Kapla plankjes zijn gemaakt van grenenhout, een milieuvriendelijk materiaal dat zeer duurzaam is. Ze zijn allemaal precies even groot, namelijk 11,7 x 2,34 x 0,78 cm, en hebben een ideale verhouding om de meest fantastische bouwwerken mee te maken. Door de simpele vormgeving en het ontbreken van enige vorm van bevestigingsmateriaal, zoals lijm of schroeven, zijn de mogelijkheden om te bouwen eindeloos. Dit maakt Kapla tot een van de meest creatieve en uitdagende bouwsystemen die er zijn.

Door met Kapla te bouwen ontwikkelen kinderen niet alleen hun ruimtelijk inzicht, fijne motoriek en oog-hand coördinatie, maar ook hun sociale vaardigheden. Het samen bouwen van constructies stimuleert namelijk ook de communicatie en samenwerking tussen kinderen. Dit maakt Kapla tot een bijzonder speelgoed dat niet alleen leuk is om mee te spelen, maar ook nog eens zeer leerzaam is.

Kapla is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en niveaus. Er zijn diverse sets beschikbaar, van beginnerssets tot grote sets met honderden plankjes, voor jong en oud. Bovendien zijn de sets uit te breiden, zodat je steeds meer mogelijkheden hebt om te bouwen en te creëren.

Veel speelplezier!