Medela QuickClean magnetronzakken (5st) Medela

Medela QuickClean magnetronzakken (5st)

Adviesprijs 14,45 Special Price 13,01 Je bespaart  1,44
Medela QuickClean magnetronzakken (5st)
Medela QuickClean magnetronzakken (5st)
Adviesprijs 14,45 Special Price 13,01
Spaar 65 punten i
 • Gratis verzending vanaf €75,-
 • Gratis retourneren (NL)
 • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Met de magnetronsterilisatiezakken van Medela kun je borstkolfonderdelen en borstvoedingsaccessoires eenvoudig, snel en veilig desinfecteren. In de verpakking zitten in totaal 5 zakken.

Hou je borstkolfonderdelen schoon en hygiënisch  

Als het gaat om het desinfecteren van hulpmiddelen voor je borstvoeding en het voeden van je baby, wil je geen risico's nemen. Quick Clean™ magnetronsterilisatiezakken zijn een snelle oplossing voor het desinfecteren van borstkolfonderdelen en -accessoires, flessen, (fop)spenen en borstschilden. Je kunt de zakken vrijwel overal gebruiken, als je maar een magnetron en schoon water tot je beschikking hebt.

Hoe werken Quick Clean™ magnetronsterilisatiezakken?

Net als stoomsterilisators of flessensterilisators die stoom gebruiken om borstkolfonderdelen en andere accessoires te desinfecteren, maken ook de magnetronsterilisatiezakken van Medela gebruik van stoom om ziektekiemen, veelvoorkomende bacteriën en schimmels snel en eenvoudig te doden. Zoals met alle desinfecteermethoden het geval is, vergt dit wel enige voorbereiding. Je spoelt de onderdelen die je wilt desinfecteren af met koud, schoon water, waarna je ze schoonmaakt met warm water met afwasmiddel. Hierna spoel je de onderdelen opnieuw af. Vervolgens doe je de onderdelen met een beetje water in de zak, die je daarna sluit. Leg de zak in de magnetron en verwarm deze volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing (minimaal drie minuten). Als je dat gedaan hebt laat je voorzichtig het water uit de zak lopen en haal je de onderdelen eruit, die je vervolgens afdroogt met een schone doek: raadpleeg de verpakking van het product voor de volledige instructies.

Ruimtebesparende desinfecteeroplossing

Om je spullen te desinfecteren heb je nu geen grote stoomsterilisators en pannen met kokend water meer nodig. Je kunt de compacte Quick Clean™ magnetronsterilisatiezakken gewoon opvouwen en eenvoudig opbergen. De Quick Clean™ magnetronsterilisatiezakken mogen dan klein zijn, je kunt er verbazingwekkend veel in kwijt. Eén zakje is bijvoorbeeld groot genoeg voor:

 • één borstschild/connector/vacuümklep met membraan en een flesje met dop of speen
 • twee borstschilden/connectors/vacuümkleppen met membraan
 • twee moedermelkflesjes (150 ml) met doppen/spenen
 • twee moedermelkflesjes (250 ml) met doppen/spenen

Zijn de Medela stoomzakken herbruikbaar?

Ja, elke Quick Clean™ magnetronsterilisatiezak kan tot 20 keer worden gebruikt. Ze zijn dus niet alleen handig, maar ook nog eens voordelig. Op de voorkant staan zelfs genummerde vakjes, zodat je kunt bijhouden hoe vaak je het zakje al hebt gebruikt. Dat komt wel van pas voor drukke moeders, zeker als je borstvoeding geeft en fulltime werkt.

Eigenschappen

 • Veilige, betrouwbare stoombehandeling
 • Elimineert 99,9% van de meestvoorkomende bacteriën en ziektekiemen
 • Snel en gemakkelijk: klaar voor gebruik, werkt binnen enkele minuten
 • Herbruikbaar: elke zak kan tot 20 keer worden gebruikt
 • Klein en gemakkelijk op te bergen
 • BPA-vrij
Specificaties
EAN7612367014007
Art.nr.300-0502
MerkMedela
Bijpassende producten