Linnen ooievaar mustard Love Me Decoration Love Me Decoration

Linnen ooievaar mustard Love Me Decoration

Adviesprijs 79,95 Special Price 47,97 Je bespaart  31,98
Linnen ooievaar mustard Love Me Decoration
Linnen ooievaar mustard Love Me Decoration
Adviesprijs 79,95 Special Price 47,97
Spaar 235 punten i
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Laat deze handgemaakte poederroze linnen ooievaar door de baby- of kinderkamer zweven en creëer hiermee een ruimte voor onbeperkte fantasie!

Reis je mee naar de wondere wereld van Love Me Decoration? De handgemaakte items van dit merk zorgen ervoor dat de baby- en kinderkamer een plek wordt van dromen en onbeperkte fantasie. In alle producten wordt liefde en verbeeldingskracht gestoken en dat zie je!

Deze mooie linnen ooievaar is handgemaakt van 100% linnen en is een echte uitblinker met een hoogwaardige afwerking. Deze mosterdgele ooievaar van Love Me Decoration geeft iedere ruimte een unieke en charmante uitstraling.

Hang de ooievaar gemakkelijk op aan de touwtjes die aan de ooievaar vastzitten. 

Specificaties
EAN2633914353751
Art.nr.269-0004
MerkLove Me Decoration
KleurGeel
Lengte55 cm
MateriaalLinnen