Linnen ooievaar mustard Love Me Decoration Love Me Decoration

Linnen ooievaar mustard Love Me Decoration

Op voorraad
Regular Price 79,95 Special Price 63,96

Laat deze handgemaakte poederroze linnen ooievaar door de baby- of kinderkamer zweven en creëer hiermee een ruimte voor onbeperkte fantasie!

Linnen ooievaar mustard Love Me Decoration
Linnen ooievaar mustard Love Me Decoration
Regular Price 79,95 Special Price 63,96
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Reis je mee naar de wondere wereld van Love Me Decoration? De handgemaakte items van dit merk zorgen ervoor dat de baby- en kinderkamer een plek wordt van dromen en onbeperkte fantasie. In alle producten wordt liefde en verbeeldingskracht gestoken en dat zie je!

Deze mooie linnen ooievaar is handgemaakt van 100% linnen en is een echte uitblinker met een hoogwaardige afwerking. Deze mosterdgele ooievaar van Love Me Decoration geeft iedere ruimte een unieke en charmante uitstraling.

Hang de ooievaar gemakkelijk op aan de touwtjes die aan de ooievaar vastzitten. 

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN2633914353751
Art.nr.269-0004
MerkLove Me Decoration
KleurGeel
Lengte55 cm
MateriaalLinnen