Leren speenkoord sand Chewies&more Chewies&more

Leren speenkoord sand Chewies&more

Op voorraad
14,95

Altijd de speen bij de hand met dit leren speenkoord Sand van het Nederlandse merk Chewies&more. Deze speenkoorden zijn super trendy en ook nog eens gewoon in Nederland geproduceerd.

Leren speenkoord sand Chewies&more
Leren speenkoord sand Chewies&more
14,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Deze lederen speenkoorden van Chewies&more worden geproduceerd in Nederland, hiermee houden ze hun ecologische footprint zo klein mogelijk.

Het leer is natuurlijk gelooid en gekleurd in Europa van koeien die lekker relaxed hun leven in de wei hebben doorgebracht. Door de natuurlijke omgeving kan er af en toe een streepje of litteken(tje) in het leer zitten. 

De leren speenkoorden zijn allemaal getest naar de Europese normen voor kinderen onder 3 jaar. Ze hebben dus een keurmerk, toch altijd heel fijn dat je weet dat je kind een veilig product heeft.

Het koord inclusief de lus en exclusief de clip is maximaal 21 cm lang. Deze speenkoorden zijn veilig en duurzaam maar zijn niet bedoeld om op gesabbeld te worden. Hier hebben we hele mooie bijtspeeltjes voor.

Onderhoud
Het leer kan je afnemen met een vochtige doek. Dit natuurlijk gelooide leer kan soms afgeven wanneer het erg nat is, om dit tegen te gaan kan je regelmatig citroensap aanbrengen op beide zijden van het speenkoord. Bij 'droog' gebruik is er geen kans op afgeven.

Keurmerken
Met het FSC keurmerk ben je er zeker van dat het hout uit een verantwoord beheerd Europees bos komt. Ook zijn al de speenkoorden allemaal getest en gecertificeerd naar de Europese speelgoednorm EN71 en worden ze met de hand in Nederland gemaakt. Ook het leder voldoet aan de hoogste Europese eisen en is hypo allergeen. Alle speenkoorden zijn gemaakt en getest naar de norm: EN 12586:2007 en hierdoor volledig gecertificeerd.

Wij voldoen ook aan de wet Richtlijn 2009/48/EG onze producten zijn dus veilig.

 

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN6017434161171
Art.nr.392-0001
MerkChewies&more
KleurBeige, Bruin
Lengte21 cm
MateriaalLeer
Leeftijd0-12 maanden, 1-2 jaar
Bijpassende producten