Kinderboek Knuffel me klein katje

Kinderboek Knuffel me klein katje

Niet op voorraad.
9,50
Knuffel me klein katje (karton)
Voeg toe aan verlanglijst
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Knuffel me, klein katje! Mijn zachte armen zijn er om je op te vangen, te troosten, te omhelzen en te knuffelen! Een ontroerend, interactief vingerpopboek om samen met je kind in te lezen en mee te spelen. Verkrijgbaar in een serie met meerdere titels. 

SPECIFICATIES

Kleur: multi
Materiaal: karton
Inhoud: 1 stuk
Afmetingen: 15cm (B) x 22cm (D) x 1cm (H)
Leeftijd: vanaf 1 jaar
Uitgeverij: Image Books
Schrijver: Tanja Louwers
 

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN9789463333344
Art.nr.169-0051
Lengte22 cm
Lees meer Lees minder