Janod activiteitentafeltje Sweet Cocoon blad Janod

Janod activiteitentafeltje Sweet Cocoon blad

34,99
Janod activiteitentafeltje Sweet Cocoon blad
Janod activiteitentafeltje Sweet Cocoon blad
34,99
Spaar 170 punten i
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Stap in de wereld van ontdekking en plezier met de Janod Activiteitentafel Sweet Cocoon Blad! Geschikt voor peuters vanaf 18 maanden, biedt deze activiteitentafel 5 stimulerende activiteiten die motorische vaardigheden, observatie en zintuiglijke ontwikkeling bevorderen.

Op deze activiteitentafel vinden kleintjes 4 draaibare tandwielen, 2 spiegels om hun reflectie te observeren, 1 kleurenwiel, 1 bijvormige loep om alle kleine insecten op het blad te ontdekken, en 1 reusachtige rups-vormig lussenspel met schuifelementen. Met dit educatieve speelgoed leren peuters nieuwsgierig de elementen te manipuleren en ontdekken ze de verrassingen die ze bevatten!

De elementen op deze activiteitentafel zijn gemakkelijk te manipuleren door kleine handjes en zijn ontworpen om de ogen en fijne motoriek van kleintjes te stimuleren. Ze kunnen ook kleuren, vormen en nieuwe woorden leren door de kleine tuinwezens op het blad te observeren. Deze manipulatieve activiteitentafel kan eenvoudig op de hoogte van de peuter worden geplaatst voor urenlang leer- en ontdekkingsplezier.

Gemaakt van duurzaam FSC™-gecertificeerd hout, maakt dit houten educatief speelgoed deel uit van onze Sweet Cocoon-collectie, die de verkenning van de tuin bevordert, een omgeving die ideaal is voor ontdekkingen vanaf jonge leeftijd.

Specificaties
EAN3700217340568
Art.nr.227-1131
MerkJanod
KleurMulti
Lengte24 cm
Breedte29.5 cm
Hoogte21 cm
MateriaalHout
Leeftijd1 jaar, 2 jaar