Meyco inbakerdoek Panter neutraal (0-3m)
Waardering:
80% of 100
Meyco

Meyco inbakerdoek Panter neutraal (0-3m)

Waardering:
80% of 100
14,95
Meyco inbakerdoek Panter neutraal (0-3m)
Meyco inbakerdoek Panter neutraal (0-3m)
14,95
Spaar 70 punten i
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Creëer een veilig en warm gevoel voor jouw pasgeboren baby door gebruik te maken van deze inbakerdoek. Wikkel je kindje hier in en geef het veilige gevoel dat de baarmoeder ook gaf. Geen gedoe met knopen en veiligheidsspelden.

SLAAP KINDJE SLAAP. Met de inbakerdoek SwaddleMeyco panter neutraal zal jouw kindje heerlijk ontspannen kunnen slapen. Vooral geschikt voor kindjes die drukke bewegingen maken in de slaap, of moeite hebben om in slaap te komen. 

Waarom inbakeren?
Als je een onrustig kindje hebt die veel huilt of drukke bewegingen maakt met de armpjes waardoor jouw kindje zichzelf weer wakker maakt, dan kan een inbakerdoek nog wel eens heel goed van pas komen! Jouw kindje kan zichzelf zo niet wakker 'slaan' en je creeert zo een veilig gevoel. 

Een pasgeboren baby kan zich in de eerste weken namelijk nog wel eens ongemakkelijk voelen door de ruimte die hij of zij ineens heeft om te bewegen. Als je jouw baby inbakert geef je het baarmoeder gevoel terug en zorgt dit ervoor dat jouw kindje zich kan ontspannen. 

Het is echter wel belangrijk om te weten waar de onrust en het vele huilen vandaan komt en of het geen medische oorzaak heeft. Raadpleeg bij twijfel dus altijd een verloskundige of kraamhulp voordat je begint met inbakeren.

Hoe werkt het?
1. Leg je baby zo neer in de inbakerdoek dat de schouders op gelijke hoogte zijn met de bovenkant van de inbakerdoek. Plaats de beentjes in de voetenzak.
2. Vouw de linker flap aangesloten om het lijfje en de armen van de baby, plaats de armen gestrekt naast het lijfje. Bevestig hierbij beide klittenband delen op elkaar.
3. Vouw de rechter flap over de linker flap en bevestig de twee klittenbandsluitingen op het klittenband deel van de linker flap.

De flappen moeten strak worden vastgezet, maar je baby moet hierbij niet worden ingesnoerd. De armpjes van de baby kunnen bij het inbakeren het best gestrekt langs de zijkant van het lichaam liggen. Leg de baby tijdens het inbakeren altijd op de rug te slapen.

Specificaties
EAN4054703301557
Art.nr.206-0801
MerkMeyco
KleurGrijs
LeeftijdBaby
Maat0-3 mnd
Reviews
  1. Makkelijke inbakerdoek
    Score
    80%
    Nog niet gebruikt, maar de inbakerdoek ziet er makkelijk uit in gebruik. Design komt overeen met de foto.