Ette Tete houten klimrek Mopitri
Waardering:
100% of 100
Merk: Ette Tete

Ette Tete houten klimrek Mopitri

Waardering:
100% of 100
Op voorraad
178,95

Is je kleintje een kleine ninja in huis en gek op klimmen en klauteren? Verras hem of haar dan met dit houten Mopitri klimrek van Ette Tete.

Ette Tete houten klimrek Mopitri
Ette Tete houten klimrek Mopitri
178,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Het klimrek laat je kind op een speelse manier fysieke activiteiten leren, maar ontwikkelt ook beslissingsvaardigheden. Elke klim is tegelijkertijd een oefening en een puzzel! De bewegingsvrijheid is voor een kind erg belangrijk in de ontwikkeling. Het vermogen om te klimmen speelt een grote rol in de motorische vaardigheden en het evenwicht van het kind, daarom hebben kinderen van nature de neiging om overal op te klimmen. Deze aanpasbare driehoek "Mopitri" is de meest unieke, sterke en innovatieve klimdriehoek ter wereld! Verander de vorm van de klimdriehoek, zodat het nooit saai wordt voor je kindje om het te gebruiken. Voeg de glijbaan toe voor nog meer leuke activiteiten. Oh...en wist je dat wij ook learning towers van Ette Tete hebben?

SPECIFICATIES
Kleur: naturel
Materiaal: berkenmultiplex, berkenstaven, vernis op waterbasis
Inhoud: 1 rek, zonder glijbaan
Afmetingen: De afmetingen van de driehoek zijn afhankelijk van de positie, de hoogste driehoek is 60cm hoog. Elk segment is 37,4cm lang. De breedte van de driehoek is 80 cm. 
Leeftijd: geschikt vanaf 12 maanden
Veiligheid: is getest en gecertificeerd volgens de normen voor speelgoedveiligheid van de Europese Unie (richtlijn 2009/48 / EG).

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN 4752193000157
Art.nr. 193-0200
Merk Ette Tete
Lees meer Lees minder
Klantenbeoordelingen
  1. super leuk klimrek
    Score
    100%
    Heel fijn klimrek, stevig en je kindje kan er goed op leren staan. Een nadeel, de poten schuiven dus wij hebben er soort van rubber onder geplakt. Nu is het top!