Little Dutch houten blokken stad Little Dutch

Little Dutch houten blokken stad

Op voorraad
24,95

Jouw kleintje kan een hele stad bouwen met de houten blokken stad van Little Dutch. Daar kunnen alle denkbeeldige vriendjes van jouw kleintje met plezier wonen en leven!

Little Dutch houten blokken stad
Little Dutch houten blokken stad
24,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Met de blokkenset stad van Little Dutch kunnen oneindige variaties gemaakt worden. De set gemaakt van FSC-gecertificeerd hout bestaat uit maar liefst 50 gebouwen, zoals winkels, een hotel en een restaurant. Genoeg te doen in de stad van jouw kleintje dus! Daarbij zorgen de verschillende gekleurde blokken voor een vrolijke uitstraling van de stad. De stad is een uitbreidingsset van het houten treinset XXL en de houten voertuigen set van Little Dutch en kun je daar dus mooi mee combineren. Zo heeft jij kleintje optimaal speelplezier. De blokken stad zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. 

Let op: voor het gebruik is het belangrijk dat een volwassene alle bevestigingsmaterialen verwijdert die geen deel uitmaken van het speelgoed en deze buiten bereik van kinderen houdt. Let er ook goed op dat er geen slijtage aan de blokken zit. Is dit wel het geval, houdt deze dan buiten het bereik van kinderen. 

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN8713291444935
Art.nr.117-3157
MerkLittle Dutch
Lees meer Lees minder