Herinneringsboek Ik mis je Memories of You

Herinneringsboek Ik mis je Memories of You

29,95
Herinneringsboek Ik mis je Memories of You
Herinneringsboek Ik mis je Memories of You
29,95
Spaar 145 punten i
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Waarom zijn er vaak alleen invulboeken voor the happy moments? Wanneer je iemand verliest wil je dan niet juist al jullie fijne momentjes opschrijven. Dit herinneringsboek Ik mis je van Memories of You geeft jou die mogelijkheid.

Je wilt die warme herinneringen graag bewaren voordat je ze misschien wel vergeet. Of jullie mooiste foto's een mooi en veilig plekje geven. Je kunt dit boek gebruiken om in te schrijven wanneer het niet zo goed gaat of wanneer je juist aan diegene denkt. Ook is het fijn om momentjes van jullie samen terug te kunnen lezen of later te kunnen terugkijken met je dierbare vrienden en familie.

In het boek is er veel plek voor foto's en jullie mooiste momentjes samen. Op welke momenten moet je aan diegene denken? Wat heb je van diegene geleerd? Wat mis je het meeste? Wat had je nog zo graag willen vertellen? Bij welke liedjes moet je aan diegene denken. Allemaal vragen die je misschien wel wilt vastleggen.

Het boek is zowel te gebruiken voor een ouder persoon, als voor een jonger iemand, waar je afscheid van hebt moeten nemen. Ook erg bijzonder om te geven aan iemand die van iemand afscheid heeft moeten nemen. Dit prachtige invulboek Ik mis je van Memories of You hoopt je troost te bieden waar dit kan.

Specificaties
EAN8719327105641
Art.nr.072-0150
Breedte21 cm
MateriaalPapier