Hegen dubbele elektrische borstkolf (inclusief handkolf) Hegen

Hegen dubbele elektrische borstkolf (inclusief handkolf)

279,95
Hegen dubbele elektrische borstkolf (inclusief handkolf)
Hegen dubbele elektrische borstkolf (inclusief handkolf)
279,95
Spaar 1395 punten i
 • Gratis verzending vanaf €75,-
 • Gratis retourneren (NL)
 • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Laat elke druppel tellen! Het dubbele elektrische kolfapparaat van Hegen is een krachtige borstkolf welke is bedoeld door vrouwen die borstvoeding geven. Deze elektrische kolf kan worden gebruikt als zowel een enkele- als dubbele kolf, om moedermelk direct in elk Hegen opslagbakje (en tevens babyfles) te kolven en te bewaren, waardoor het overgieten van kostbare melk wordt geminimaliseerd.

's Werelds eerste relaxation kolf! Het dubbele elektrisch kolfapparaat van Hegen heeft naast de standaard mogelijkheid van het instellen van kolfkracht (de zuigkracht waarmee wordt afgekolfd), tevens een functie voor het instellen van het kolfritme (het ritme waarmee wordt afgekolfd) Op deze manier kun je tot wel 36 verschillende kolfcombinaties maken, om zo tot de perfect combinatie te komen die het aanleggen van jouw baby simuleert. Daarnaast heeft de Hegen elektrische kolf een revolutionaire massage functie. Deze unieke massagefunctie helpt vermoeide spieren te kalmeren voor, tijdens en na het kolven. De stimulator creëert een zacht cupping- en kneedgevoel om spanning in de spieren te verminderen en moeders met een relaxt gevoel te laten kolven. 

Moeders hebben soms last van verstopte melkkanaaltjes. Bij een verstopt melkkanaaltje heb je een pijnlijke, gezwollen harde plek in de borst. Het is ook mogelijk dat een verstopt melkkanaaltje overgaat in borstontsteking (mastitis), en dat wil je ten alle tijden voorkomen! Gebruik de massage functie op het dubbele elektrische kolfapparaat van Hegen om het melkkanaaltje los te masseren, en de melkstroom weer op gang te brengen. Dat kan ook tegelijkertijd: koppel aan één zijde van het apparaat de elektrische kolf, en aan de andere zijde de massage kneedring, en masseer je borst tijdens het kolven!

Elektrisch of handmatig kolven. Elke moeder heeft een andere voorkeur voor kolfmethode. Hegen biedt twee soorten kolfapparaten: elektrisch of handmatig. Voor handmatig kolven, klik je een van de twee Kolfbasis onderdelen op het Hegen Opslagbakje (en tevens babyfles). Begin met kolven door de Draaibare Hendel voorzichtig naar beneden te drukken totdat je zuiging aan je borst voelt. Laat de Draaibare Hendel vervolgens weer in ruststand komen. Het vacuümniveau wordt geregeld door de druk en de snelheid van de hendelbeweging. Je bepaalt zelf het kolfcomfort dat het beste bij jou past.

Eigenschappen

 • Ontwikkeld in door een moeder samenwerking met lactatiekundige
 • Enkel of dubbel kolven
 • 36 verschillende kolfcombinaties
 • Toeschietreflex stimulatie functie
 • Massage modus met kneedring
 • USB oplader (oplaadtijd 2,5 uur voor 180 minuten kolven/6 kolfsessies)
 • BPA-vrij, ftalaatvrij en PVC-vrij
 • Universeel borstschild past op de meeste tepels van 24mm t/m 27mm. 

Inbegrepen
1 x Elektrisch kolfapparaat
2 x Kolfbasis met Verzegelingsring en Ventielkleppen (Borstschild doorsnede: 24mm)
1 x Kneedring
2 x eCap
2 x eDiafragma Membraan
2 x Siliconen tubes
1 x Diafragma Membraan met stam
1 x Draaibare hendel
1 x Poweradapter
2 x Hegen Opslagbakje 150ml PPSU – PCTO™
2 x Hegen Opslagdeksels (roze)
2 x Hegen Verzegelingsring

Specificaties
EAN8886476100152
Art.nr.298-0301
MerkHegen
KleurRoze