Groeimeter gepersonaliseerd met takje
Waardering:
80% of 100

Groeimeter gepersonaliseerd met takje

Waardering:
80% of 100
Levertijd: (3 werkdagen)
29,99

Maximaal 30 tekens

  • Gratis retourneren (NL)
  • Binnen 30 dagen betalen met Klarna
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

We kunnen je kinderen niet laten stoppen met groeien maar we kunnen je wel helpen om hun groei bij te houden met deze hippe houten groeimeter.

GROW UP!
We kunnen je kinderen niet laten stoppen met groeien maar we kunnen je wel helpen om hun groei bij te houden met deze hippe houten groeimeter. Geinspireerd door de eeuwenoude traditie om de groei van kinderen bij te houden door middel van een streepje op de muur, zal deze mooie meetlat binnen elke interieur passen.

Doormiddel van een handig kleef haakje die je bij deze groeimeter ontvangt kan je de meetlat gemakkelijk ophangen aan de muur aan een spijkertje. Hierdoor kan je hem ook weer verplaatsen. De meetlat zelf is 60cm hoog. Je ontvangt twee kleefhaakjes.

De groeimeter start op 70cm hoog. En loopt tot 1,30m.
Hang de groeimeter dus op 70cm vanaf de grond.
De meters worden gemaakt van multiplex en zijn 0,5cm dik

Let op:
Een gepersonaliseerd groeimeter kan niet geretourneerd worden omdat deze speciaal voor jou is geproduceerd. Hout is een natuurlijk materiaal, elke plank kan er anders uitzien. Uiteraard selecteren wij ons hout zorgvuldig, maar er kunnen knoesten en nerven in voorkomen. Omdat wij de planken laseren met onze machine kan er een aanslag ontstaan. Deze is minimaal en zal niet afdoen aan de meter zelf.

 

Specificaties
EAN2633914353634
Art.nr.LA-44-0002
Lengte0.5 cm
Breedte20 cm
Hoogte60 cm
MateriaalHout
Reviews
  1. Origineel en mooi cadeau
    Score
    80%
    Ik heb deze als kraamcadeau voor het zoontje van mijn vriendin gekocht (letterlijk een cadeau op de groei haha) en voor ons eigen kindje. Het bord is iets kleiner dan ik me had voorgesteld, maar super mooi gemaakt. Wel even goed luchten voordat je het in de kamer van je kindje hangt, vanwege de brand lucht (van het graveren).