Grennn speelrijst mix unicorn - 250 gram
Waardering:
100% of 100
Grennn

Grennn speelrijst mix unicorn - 250 gram

Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad
2,95
Voeg toe aan verlanglijst
  • Gratis retourneren (NL)
  • Binnen 30 dagen betalen met Klarna
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving
Kinderen zullen het spelen met de gekleurde speelrijst van Grennn geweldig vinden. Het is het ideale speelgoed voor kinderen om te ontdekken. Spelen met speelrijst helpt prikkels te verwerken en te ontspannen.

Heerlijk spelen met deze gekleurde speelrijst. In deze unicorn speelrijst mix zitten verschillende kleuren rijst in eenhoorn thema.

Wat is speelrijst?
Speelrijst is rijst gekleurd in de meest mooiste kleuren. Het rijst is gekleurd met voeding kleurstof en is dus geheel vrij van schadelijke stoffen.

Wat kun je met speelrijst?
Speelrijst is voor kinderen erg leuk om mee te spelen. Het is een heerlijk gevoel om lekker met de handen door het rijst te gaan. Het scheppen en gieten van speelrijst geeft een leuk en rustgevend geluid.

Hoe speel je met speelrijst?
Met speelrijst kun je het beste spelen in een speelbak zodat het speelrijst beter bij elkaar zal blijven. Door attributen toe te voegen zoals schepjes en bakjes kunnen kinderen het rijst scheppen en gieten wat leuk is om te doen en bovendien erg rustgeven en ont prikkelend is. Met verschillende kleuren rijst kunnen de leukste vormen en tekeningen worden gemaakt zoals bloemen en vormen.

Hoe kan je speelrijst bewaren?
Wanneer het kind eenmaal is uitgespeeld is de speelrijst eenvoudig op te ruimen. De rijst kan weer terug in het zakje worden gedaan en worden opgeborgen op een droge plek.

Specificaties
EAN7428475855261
Art.nr.372-0003
MerkGrennn
KleurRoze
Leeftijd1-2 jaar, 3-4 jaar, 4+ jaar
Bijpassende producten
Reviews
  1. Mooi
    Score
    100%
    Prima product om lekker samen mee te spelen! Onze kinderen kunnen er eindeloos mee spelen! Heel handig in combinatie met een houten speelbak. Dan houd je alles netjes bij elkaar