Grennn speelrijst mix bos - 750 gram Grennn

Grennn speelrijst mix bos - 750 gram

12,50
Grennn speelrijst mix bos - 750 gram
Grennn speelrijst mix bos - 750 gram
12,50
Spaar 60 punten i
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Laat kinderen genieten van sensorische ervaringen met de gekleurde speelrijst van Grennn. Dit is het ideale speelgoed waarmee kinderen ontdekken en hun zintuigen ontwikkelen. Spelen met speelrijst helpt bij het verwerken van prikkels en zorgt voor ontspanning.

Wat is speelrijst?
Speelrijst is rijst gekleurd in de meest mooiste kleuren. Het rijst is gekleurd met voeding kleurstof en is dus geheel vrij van schadelijke stoffen.

Wat kun je met speelrijst?
Speelrijst is voor kinderen erg leuk om mee te spelen. Het is een heerlijk gevoel om lekker met de handen door het rijst te gaan. Het scheppen en gieten van speelrijst geeft een leuk en rustgevend geluid.

Hoe speel je met speelrijst?
Met speelrijst kun je het beste spelen in een speelbak zodat het speelrijst beter bij elkaar zal blijven. Door attributen toe te voegen zoals schepjes en bakjes kunnen kinderen het rijst scheppen en gieten wat leuk is om te doen en bovendien erg rustgeven en ont prikkelend is. Met verschillende kleuren rijst kunnen de leukste vormen en tekeningen worden gemaakt zoals bloemen en vormen.

Hoe kan je speelrijst bewaren?
Wanneer het kind eenmaal is uitgespeeld is de speelrijst eenvoudig op te ruimen. De rijst kan weer terug in het zakje worden gedaan en worden opgeborgen op een droge plek.

Specificaties
EAN4800437969538
Art.nr.372-0030
MerkGrennn
KleurMulti
Inhoud750 gram
Leeftijd3 jaar, 4 jaar en ouder