• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)

Slabben met naam

Lees meer Toon minder

Ontdek de charme van gepersonaliseerde slabben bij Kidsdeco.nl. Kies uit een reeks vrolijke kleuren en laat ons met liefde de naam van je kindje of een grappige, liefdevolle tekst borduren. Onze slabben met naam zijn niet alleen praktisch tijdens de maaltijden, maar ook een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau dat zeker in de smaak valt.

per pagina
9 items
per pagina
9 items
Lees meer Toon minder

Maak elke maaltijd uniek met Gepersonaliseerde Slabben

Bij Kidsdeco.nl weten we dat de kleine dingen een groot verschil maken, vooral als het om onze kleintjes gaat. Onze gepersonaliseerde slabben met naam of tekst zijn meer dan alleen een manier om kleding schoon te houden; ze voegen een persoonlijke touch toe aan etenstijd.

Kies jouw kleur en tekst voor een persoonlijk cadeau

Elke slab biedt de mogelijkheid om een naam, bijnaam of een speciale boodschap te borduren. Of het nu gaat om een lieve boodschap voor je eigen kind of een grappige tekst voor het kleinkind van opa en oma, elke slab wordt met zorg en liefde gemaakt.

Van grappige teksten tot liefdevolle boodschappen

Naast namen bieden onze slabben de mogelijkheid om creatief te zijn met tekst. Kies voor een grappige uitspraak die iedereen aan tafel doet glimlachen of een liefdevolle boodschap die warmte brengt bij elke maaltijd.

Het perfecte (kraam)cadeau

Op zoek naar een uniek cadeau dat zowel praktisch als persoonlijk is? Een slab met een geborduurde naam of tekst is een doordachte keuze voor zowel nieuwe ouders als de kleine eter zelf. Verpakt met zorg, is het een cadeau dat zowel hartverwarmend als nuttig is.

Met liefde gemaakt voor jouw kleintje

Bij Kidsdeco.nl nemen we trots in elk gepersonaliseerd product dat we maken. Onze slabben worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en comfort, waarna ze met liefde worden geborduurd met jouw gekozen naam of tekst. Het resultaat is een uniek item dat niet alleen dient als praktisch accessoire maar ook als een speciale herinnering.

Personaliseer de eetervaring van je kleintje met onze slabben met naam. Kies uit onze kleurrijke collectie en voeg een persoonlijke boodschap toe die elke maaltijd bijzonder maakt. Shop nu bij Kidsdeco.nl en vind het perfecte, met liefde gemaakte cadeau voor elke gelegenheid.