Gepersonaliseerd babyboek panter

Gepersonaliseerd babyboek panter

Op voorraad (Levertijd: 1 werkdag)
34,99

Een prachtig gepersonaliseerd houten babyboek met het hippe printje van dit moment waar je met veel plezier in terug zult kijken.

Maximaal 60 tekens

Maximaal 50 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 80 tekens

  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

LEOPARD LOVE!
Een prachtig gepersonaliseerd houten babyboek met het hippe printje van dit moment waar je met veel plezier in terug zult kijken. Het babyboek heeft een houten voor- en achterkant met een zeer luxe uitstraling en een vrolijk panterprintje. Je kunt kiezen uit blanco pagina’s of kraambezoekboek- / eerste jaar invulpagina’s. De invulpagina’s zijn dubbelzijdig bedrukt.

Op de Voorkant wordt het panterprintje standaard gegraveerd en zijn de naam en de andere tekst te personaliseren.

Op de achterzijde is ruimte voor een tekstje. Door de binding met ringen is het boek zeer geschikt om foto’s in te plakken. Door de ringen is het mogelijk om pagina’s toe te voegen of eruit te halen.

SPECIFICATIES:
Materiaal:
3mm dik geolied berkenhout, papier, metalen ringen
Formaat keuze: 29,7x21cm of 19,8x14,5cm (afmeting houten kaft)
Vulling, keuze uit: Blanco, kraambezoek, eerste jaar.
Achterzijde: klein logo kidsdeco.nl en optioneel eigen tekst

Kraambezoek vulling:
De kraamvisite wordt met leuke invulvragen op weg geholpen een boodschap voor jou en je kleintje achter te laten. Op elke pagina is ruimte voor een instax mini foto als herinnering voor later. Tip! Plak deze gelijk in het boek met een leuk tapeje.

Eerste jaar vulling:
Van 0 t/m 12 maanden. Onderwerpen uit het boek zijn: dit ben ik, mijn ouders, mijn broertje(s) en/of zusje(s), huisdieren, de bevalling en kraamtijd, mijlpalen, week 1 t/m 4,eerste maand, 2 t/m 12 maanden gaat per maand met een foto pagina er tussen, eerste verjaardag, eerste jaar als ouder, fotopagina mijlpalen zoals eerste keer zwemmen, vakantie etc.

Eerste jaar invulpagina's A4 formaat liggend heeft 48 pagina's, staand heeft 48 pagina’s.
Eerste jaar invulpagina's A5 formaat liggend en staand hebben beide 48 pagina's.

Let op:
Een gepersonaliseerd babyboek kan niet geretourneerd worden omdat deze speciaal voor jou is geproduceerd. Hout is een natuurlijk materiaal, elk boek kan er anders uitzien. Uiteraard selecteren wij ons hout zorgvuldig, maar er kunnen noesten en nerven in voorkomen.

 

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN 2633914353482
Art.nr. LA-17-0017
Lengte 0.3 cm
Lees meer Lees minder