Gepersonaliseerd babyboek met krans

Gepersonaliseerd babyboek met krans

Levertijd: (1 werkdagen)
34,99

Maximaal 80 tekens

Maximaal 12 tekens

Maximaal 12 tekens

Maximaal 80 tekens

Maximaal 120 tekens

Spaar 170 punten i
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Een prachtig gepersonaliseerd houten babyboek waar je met veel plezier alles in kan bijhouden van je baby. Het babyboek heeft een houten voor- en achterkant met een zeer luxe uitstraling en mooie gravering. Je kunt kiezen uit blanco pagina’s of invulpagina's. Bij de invulpagina's kan je kiezen uit kraambezoekpagina's of eerste jaar invulpagina’s. De invulpagina’s zijn dubbelzijdig bedrukt.

Door de binding met ringen is het boek zeer geschikt om foto’s in te plakken. Door de ringen is het mogelijk om pagina’s toe te voegen of eruit te halen.

SPECIFICATIES:
Materiaal:
3mm dik berkenhout, papier, metalen ringen
Achterzijde: klein logo kidsdeco.nl en optioneel eigen tekst

Vulling, keuze uit: Blanco, kraambezoek, eerste jaar pagina's.

Kraambezoek vulling:
De kraamvisite wordt met leuke invulvragen op weg geholpen een boodschap voor jou en jullie kleintje achter te laten. Per persoon (kraambezoek) zijn er 2 pagina's om in te vullen. Op elke pagina is ruimte voor een foto als herinnering voor later. De vulling bevat verder 8 algemene invulpagina's met informatie over onder andere je baby en de kraamverzorgende. Je kan kiezen uit 28, 38 of 48 vellen. Dit zijn dus altijd 8 algemene invulpagina's en dan nog respectievelijk 20, 30 of 40 kraambezoek (dubbele) invulpagina's.

Eerste jaar vulling:
Het eerste jaar voek bevat invulpagina's voor de eerste 12 maanden van je baby.
Onderwerpen uit het boek zijn: dit ben ik, mijn ouders, mijn broertje(s) en/of zusje(s), huisdieren, de bevalling en kraamtijd, mijlpalen, informatie over de eerste 4 weken en daarna per maand, eerste verjaardag, eerste jaar als ouder en vele foto pagina's.
Het eerste jaar boek bestaat uit 48 pagina's.

Let op:
Een gepersonaliseerd babyboek kan niet geretourneerd worden omdat deze speciaal voor jou is geproduceerd. Hout is een natuurlijk materiaal, elk boek kan er anders uitzien. Uiteraard selecteren wij ons hout zorgvuldig, maar er kunnen noesten en nerven in voorkomen.

 

 

Specificaties
EAN2633914351753
Art.nr.LA-17-0001
MerkWe Love Deco
KleurNaturel
Lengte30 cm
Breedte20 cm
MateriaalHout