Gender Reveal Mega Ballon

Gender Reveal Mega Ballon

Niet op voorraad.

Vanaf 38,99

Willen jullie het geslacht van jullie baby op een originele manier bekend maken? Kies dan voor deze Gender Reveal mega ballon! Deze ballon kan tot wel 1 meter worden opgeblazen en zal pas bij het lek prikken het geslacht van jullie kindje bekendmaken. Bij het lek prikken, zal de confetti door de lucht dwarrelen. Perfect voor mooie foto's van jullie Reveal! Lees meer Lees minder
Voeg toe aan verlanglijst
Maak onderstaand je keuze:
Helium Tank 50
38,99
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Willen jullie het geslacht van jullie baby op een originele manier bekend maken? Kies dan voor deze Gender Reveal mega ballon!

Deze megaballon kun je vullen met confetti en extra groot opblazen, hierdoor zal pas bij het lek prikken het geslacht van jullie kindje bekend worden. Voor het beste resultaat raden wij aan de ballon tot maximaal 60 centimeter op te blazen. Hierdoor blijft de ballon mooi donker en blijft de kleur van de confetti zelfs voor de meest nieuwsgierige ogen verborgen.

Bij het lek prikken, zal de confetti door de lucht dwarrelen. Perfect voor mooie foto's van jullie Reveal!

Hierboven kun je aangeven of je roze of blauwe confetti wilt ontvangen. Ook kun je er voor kiezen om een helium tank 50 en een Boy or Girl tasselslinger (met 20 tassels in de kleuren fuchsia, wit en blauw) bij te bestellen.

Het vullen van de ballon met confetti gaat heel makkelijk, omdat deze mega ballon een lange en brede opening heeft. Vul de ballon met confetti, voordat je hem opblaast.
Je kunt de ballon vullen met lucht, maar ook met helium (zodat hij zweeft). Het is heel gemakkelijk om een ballon met helium te vullen. Op de productpagina van onze helium tank 50 staat meer informatie. Inclusief een link naar een instructievideo.

Lees meer Lees minder
Specificaties
Art.nr.Mix-reveal-mega-ballon