Meri Meri folieballon haai Under The Sea 106cm Merk: Meri Meri

Meri Meri folieballon haai Under The Sea 106cm

Op voorraad
16,00
Giant Shark Balloon
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

IN A WORLD FULL OF FISH, BE A SHARK!
Deze reusachtige haai folieballon met holografische glans uit de Under the Sea collectie van het merk Meri Meri zorgt voor een spektakel op jouw themafeestje! De folieballon blijft, gevuld met helium, ongeveer 1 week goed (regelmatig ook veel langer), je hebt er dus veel plezier van. 

Vullen met helium?
Het mooiste effect krijg je wanneer je deze te gekke haai ballon vult met helium. Hij zweeft dan mooi door de lucht en je kun je hem bevestigen op iedere gewenste plek. Het is heel gemakkelijk om een ballon met helium te vullen. Op de productpagina van onze helium tank 30 of helium tank 50 staat meer informatie. Inclusief een link naar een instructievideo.

Vullen met lucht?
Het is mogelijk om de ballonnen met lucht te vullen. Dit kan doormiddel van het meegeleverde rietje. De ballon zal gevuld met lucht niet zweven!

Gevuld met helium ontvangen?
Wil je de ballon liever direct gevuld met helium ontvangen? Dat kan uiteraard ook, wij vullen de ballon dan met helium voor je. Zodra je de doos opent, zweeft de ballon er uit en dat zorgt voor een echt WOW effect. Uiteraard zit er in dit geval een lint aan de ballon bevestigd. 

SPECIFICATIES
Kleur: lichtblauw, holografisch, zwart
Materiaal: folie
Inhoud: 1 folieballon, 1 zilverkleurig touwtje
Afmetingen: 106cm (B) x 28cm (H)

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN9781534024359
Art.nr.057-4452
MerkMeri Meri
Lees meer Lees minder