Folieballon cijfer 3 zebra 100cm

Folieballon cijfer 3 zebra 100cm

Op voorraad
4,50
Versier jouw feestje met deze folieballon cijfer 3 zebra 100cm. Zo past de folieballon perfect bij jouw jungle, safari of tropische verjaardagsthema.
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Versier jouw feestje met deze XL cijfer folieballonnen Zebraloon cijfer 3, van maar liefst 100 cm! Zo past de folieballon perfect bij jouw jungle, safari of tropische verjaardagsthema. Je kan de cijferballonnen ook gebruiken bij het maken van een foto voor de uitnodiging van een feestje!

Gevuld met helium ontvangen
Wil je ze liever gevuld met helium ontvangen? Dat kan uiteraard ook, wij vullen de ballon dan met helium voor je. Zodra je de doos opent, zweeft de ballon er uit en dat zorgt voor een echt WOW effect. De ballon blijft lang goed en je hebt er dan ook veel plezier van. Uiteraard zit er een lint aan de ballon bevestigd.

Ophangen?
De cijfers hebben zowel aan de onder en bovenkant ringetjes om lint aan vast te maken. Zo kun je een slinger maken van de cijfers. Bijvoorbeeld 2019 of 21. Door de locatie van de ringetjes is de folieballon zowel geschikt om te vullen met helium, als om op te hangen. 

Zelf vullen met helium?
Het mooiste effect krijg je wanneer je de ballon vult met helium. Hij zweeft dan mooi en je kunt hem bevestigen op iedere gewenste plek. Het is heel gemakkelijk om een ballon met helium te vullen. Op de productpagina van onze helium tank 30 of helium tank 50 staat meer informatie. Inclusief een link naar een instructievideo. 

Vullen met lucht?
Het is mogelijk om de ballonnen met lucht te vullen. Dit kan doormiddel van een pompje met een lange tuit of een rietje.

 

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN8053904668038
Art.nr.352-0103
KleurZwart wit
Lees meer Lees minder