Fitwood glijbaan Tuohi berken Merk: Fitwood

Fitwood glijbaan Tuohi berken

Op voorraad
135,00

Maak je Fitwood klimboog nog leuker met de Fitwood glijbaan Tuohi in de kleur berken. De ene kant is een glijbaan en aan de andere kant heb je tredes waarop je naar boven kan klimmen. 

Fitwood glijbaan Tuohi berken
Fitwood glijbaan Tuohi berken
135,00
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

De TUOHI glijbaan is een leuk en veelzijdig product dat kan worden gecombineerd met de LUOTO klimboog. De glijbaan heeft twee kanten, een om te glijden en de andere om te klimmen. Het stelt de bekende klimboog en muurbeugels in staat nieuwe dimensies aan te nemen en brengt zo de speeltijd naar een geheel nieuw niveau.

De TUOHI glijbaan is eenvoudig te gebruiken en vereist geen vaste installatie. De helling van de glijbaan/klimhelling is in een handomdraai te veranderen door deze op de gewenste balk te plaatsen.

De glijbaan is ontworpen om de coördinatie en motoriek van kinderen te verbeteren en hen aan te moedigen om vrij en creatief te spelen. Alleen de verbeelding is de limiet voor wat deze glijbaan kan worden. Samen spelen verbetert de sociale vaardigheden van kinderen en onze veelzijdige glijbaan zorgt ervoor dat er geen saaie momenten zijn.

De TUOHI-glijbaan is gemaakt van duurzaam geproduceerd, hoogwaardig berkenmultiplex en is verkrijgbaar in berken of wit. Maximaal draaggewicht is 60kg.

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN 6430061241441
Art.nr. 357-0110
Merk Fitwood
Lees meer Lees minder