Elvie Stride borstkolf dubbel Elvie

Elvie Stride borstkolf dubbel

349,95
Elvie Stride borstkolf dubbel
Elvie Stride borstkolf dubbel
349,95
Spaar 1745 punten i
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Gratis retourneren (NL)
 • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

De Elvie Stride is een handsfree elektrische borstkolf van ziekenhuiskwaliteit. In deze set zit een dubbel kolfapparaat die je verbind met een app op je smart phone. Lees hieronder verder voor meer informatie!

Ziekenhuiswaardige prestaties, nu handsfree
Eindelijk! Een draagbare borstkolf met prestaties van ziekenhuiskwaliteit waar je geen stopcontacten en draden voor nodig hebt. Zo ben je vrij om efficiënt te kolven waar je maar wilt. Met de Elvie Stride borstkolf kun je krachtig en toch comfortabel kolven, zodat jij de regie in handen hebt.

Krachtig en toch ultrastil
Elvie heeft deze krachtige borstkolf ultrastil gemaakt door een superkleine motor van ziekenhuiskwaliteit te combineren met geluidsdempende technologie. Elvie Stride voegt zich altijd naar de omgeving voor ultieme opvallendheid.

Lichtgewicht in je bh
De Elvie Stride weegt minder dan 150 gram per cup, is compact en voelt licht aan terwijl je melk opvangt in je bh. De onopvallende vorm ziet er natuurlijk uit onder kleding en hindert niet.

Hands-free
Geen bungelende flesjes waarmee je moet jongleren of draden waarin je verstrikt raakt: Elvie Stride is ontworpen om je handen en lichaam bewegingsvrijheid te geven. Maak een wandeling, pleeg een telefoontje of neem lekker tijd voor jezelf.

Geeft jou de controle
Maak verbinding met de app Pump with Elvie, een app om je borstkolf vanop afstand te bedienen, de intensiteit aan te passen en je kolfgeschiedenis te volgen - zonder telkens in je bh te moeten voelen.

10 intensiteitsinstellingen
Met de 10 intensiteitsinstelling in zowel de Stimultatie- als de Kolven-modus kun je in alle comfort kolven. Pas de instellingen van je borstkolf aan, zodat hij altijd start met je favoriete instellingen.

 

Kenmerken:

Gepersonaliseerd: sla je standaardvoorkeuren op voor een snelle start van elke sessie. Er zijn drie maten borstschelpen beschikbaar (21 mm, 24 mm en 28 mm), zodat je de ideale pasvorm kunt vinden. 

Enkel of dubbel: Elvie Stride (dubbel) kan makkelijk worden ingesteld op dubbel kolven. In elke cup past 150 ml. 

Ziekenhuiskwaliteit: tot -300 mmHG* plus 2 modi en 10 intensiteitsinstellingen per modus. *met een enkele cup

Veilig en hygiënisch: Gesloten systeem beschermt jou en je baby. BPA-vrij. 

Eenvoudig te reinigen: borstschelpen, cupvoorkanten, afsluiters en diafragma's zijn geschikt voor handwas en vaatwasser.

Oplaadbaar: de ingebouwde oplaadbare batterij wordt binnen twee uur opgeladen via een micro-USB, zodat je bijna drie uur lang kunt kolven (afhankelijk van de instellingen).

 

Wat zit er in de verpakking?

 • 1 aansturingsmodule
 • 2 cupvoorkanten
 • 2 cupafsluitplaatjes
 • 2 borstschelpen (21 mm)
 • 2 borstschelpen (24 mm)
 • 2 doppen
 • 1 slangsplitter
 • 2 korte slangetjes
 • 1 lange slang
 • 2 afsluiters
 • 2 diafragma's
 • 1 clip
 • 1 hoes
 • 1 oplaadkabel

2 jaar garantie op de aansturingsmodule en 90 dagen garantie op alle andere onderdelen en accessoires.

 

Veelgestelde vragen

Werkt de Elvie Stride voor alle cupmaten?
De Elvie Stride is ontworpen om in een standaard voedings-bh te passen. De cupmaat heeft geen impact op de werking. Het vinden van de juiste borstschelpen voor je tepels is de sleutel tot een goede pasvorm. Omdat je tepels voor en na de geboorte van maat veranderen, is het belangrijk om regelmatig te controleren of de schelp nog goed past.

Hoeveel zuigkracht heeft de Elvie Stride?
De Elvie Stride heeft twee modi: stimulatie en kolven.
De stimulatiemodus is een sneller pompritme om het toeschieten van de melk te stimuleren. In deze modus masseert de kolf je tepel. Hij doet dit om je borst te laten weten dat het tijd is om melk te produceren.
De kolfmodus is een langzamer, sterker pompritme. In deze modus helpt je kolf je borst om efficiënt melk vrij te geven.
Binnen elke modus zijn er 10 verschillende intensiteitsstanden.
Dit betekent dat hij gemakkelijk kan worden aangepast aan een niveau dat comfortabel en efficiënt is.
Het is belangrijk om te weten dat een hogere intensiteitsstand niet noodzakelijk een groter volume melk betekent. Als je jouw tepel te veel belast of afkolft als je pijn hebt, kan de melkproductie afnemen.

Heb ik een speciale bh nodig om de Elvie Stride te gebruiken?
Nee, Elvie Stride is ontworpen om met standaard voedings-bh's te worden gedragen.

In welke houdingen kan ik Elvie Stride gebruiken?
Over het algemeen raden we aan om te zitten of te staan. Maar afhankelijk van factoren zoals de hoeveelheid melk in de fles en waar de kolf op je borst zit, kan het zijn dat je meer flexibiliteit hebt. We hebben proefpersonen gehad die de vaatwasser leegmaakten, de luier van hun baby verschoonden en nog veel meer. Zolang de Elvie Stride goed werkt, kun je deze in allerlei verschillende houdingen gebruiken.
Houd er wel rekening mee dat je je pomp niet moet gebruiken terwijl je ligt, auto rijdt, inspannende activiteiten verricht, activiteiten met risico op letsel verricht, zoals het bedienen van zware machines.

Wat is het verschil tussen de Elvie Stride Enkel en de Elvie Stride Dubbel?
Elvie Stride Enkel wordt geleverd met één cup. Hij is ontworpen voor enkelzijdig pompen. Hij wordt geleverd met een borstschelp van 24 mm.
De Elvie Stride Dubbel wordt geleverd met twee cups. Het geeft je de vrijheid om dubbel of enkelzijdig te kolven tijdens een sessie. Het wordt geleverd met twee borstschelpen van 24 mm en twee van 21 mm.

Wat is het verschil tussen Elvie Pump en Elvie Stride?
Elvie Pump is onze meest geavanceerde borstkolf. Deze biedt de meest geavanceerde slimme kolftechnologie van Elvie in de bh.
Hij is kleiner, stiller en slimmer dan Elvie Stride. Omdat hij helemaal geen slangetjes heeft, is dit de meest onopvallende optie. Hij geeft moeders baanbrekende bewegingsvrijheid om zelfverzekerd te kolven waar ze maar durven.
Met Elvie Stride kunnen moeders onopvallend kolven, handsfree bewegen en slimme app-functies gebruiken. Hij biedt bovendien prestaties van ziekenhuiskwaliteit. In tegenstelling tot Elvie Pump is er een kleine aansturingsmodule die buiten de bh zit. Je kunt deze vastmaken aan een riem of je kleding om je handen en lichaam vrij te kunnen bewegen.

Omdat de Elvie Stride een hygiëneproduct is, kunnen wij geopende verpakkingen die retour gezonden worden niet accepteren.

Specificaties
EAN5060442521391
Art.nr.314-0004
MerkElvie