Elvie Pump elektrische draagbare borstkolf dubbel
Waardering:
100% of 100
Elvie

Elvie Pump elektrische draagbare borstkolf dubbel

Waardering:
100% of 100
599,95
Elvie Pump elektrische draagbare borstkolf dubbel
Elvie Pump elektrische draagbare borstkolf dubbel
599,95
Spaar 2995 punten i
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Gratis retourneren (NL)
 • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Dankzij de Elvie Pump kun je helemaal naar eigen inzicht kolven, thuis, op je werk of onderweg. Je hoeft geen uren meer slangetjes te reinigen of ergens uit het zicht of in de buurt van een stopcontact door te brengen.

De Elvie Pump is klein en licht en wordt in een normale voedingsbh gedragen zodat deze echt hands-free is. Er is niets dat je tegenhoudt of afremt. De revolutionaire technologie zorgt ervoor dat je niets hoort en in alle rust kunt kolven, overal en altijd. De Elvie Pump werkt op de achtergrond, zodat jij zelf niets hoeft te doen. Van installatie tot en met reinigen is de Elvie Pump gemakkelijk in het gebruik. Er zijn maar 5 onderdelen die gereinigd hoeven te worden en de Elvie pump is een handomdraai weer gemonteerd. Geen kabels, geen omkleden, geen gedoe.

App
Verbind de Elvie Pump met de gratis app om in real time het melkvolume in het oog te houden, het pompverloop voor elke borst te volgen en de pomp op afstand te bedienen. De Elvie pump werkt overigens met app of zonder. De app functionaliteiten:

 • De borstkolf activeren of pauzeren met je telefoon
 • Modus en intensiteit veranderen
 • Real-time overzicht van het melkvolume
 • Kolfgeschiedenis voor elke borst volgen
 • Kolf-timer zetten

De Elvie Pump schakelt automatisch van de stimulatiemodus over op de kolfmodus als het inschieten van de melk wordt gedetecteerd en pauzeert als de fles vol is.

Beha
De Elvie Pump is ontworpen om gedragen te worden in een standaard voedingsbh. Je moet de Elvie Pump stevig tegen je borst drukken. Er mogen geen openingen tussen de Elvie Pump en je borst zijn. Elke bh geeft andere niveau van steun, stel dus de zuigkracht vóór elke sessie correct in. Als je een speciale gestructureerde en niet-flexibele bh gebruikt, kunnen de speciale bandjes om je bh aan te passen, zorgen voor meer ruimte.

Borstschelpen
De Elvie Pump wordt geleverd met borstschelpen (vaak borstschilden genoemd) van 24 mm en 28 mm, een pakje met twee borstschelpen van 21 mm is ook verkrijgbaar.

De maten van onze borstschelpen zijn gebaseerd op de breedte van de basis van je tepel. Je kunt de breedte van de basis van je tepel met een liniaal opmeten. De borstschelpen hebben de volgende maten:

de basis van de tepel is ongeveer 16 mm tot 18 mm breed = 21 mm borstschelp

De basis van de tepel is ongeveer 18 mm tot 21 mm breed = 24 mm borstschelp

De basis van de tepel is ongeveer 21 mm tot 25 mm breed = 28 mm borstschelp

De afmetingen van je tepels kunnen in de loop van de borstvoedingsperiode veranderen, gooi daarom de andere borstschelpen die meegeleverd worden in de verpakking niet weg, voor het geval je ze later nog nodig hebt.

Wat zit er in de doos?
2 Aansturingsmodules
4 Flessen (150 ml, BPA-vrij)
2 Borstschelpen - (24 mm)
2 Borstschelpen - (28 mm)
4 Afsluiters
4 Tuiten
4 Afsluitplaatjes
4 Deksels
4 Bandjes om bh aan te passen
2 USB-oplaadkabels
2 Draagzakken
Gebruiksaanwijzing

Omdat de Elvie Pump een intiem product is, kunnen we geen retourzendingen accepteren.

Specificaties
EAN5060442520417
Art.nr.314-0002
MerkElvie
Reviews
 1. Prima!
  Score
  100%
  Ik heb de kolf nog niet in gebruik maar de levering was snel, de prijs scherp en het product kwam in een compacte doos.
 2. Fantastisch!
  Score
  100%
  Met de Elvie Borstkolf kan je eindelijk kolven met je eigen BH aan. Ik voel me met andere kolfapparaten zo’n melkkoe maar dit is een verademing: geen tepels in het zicht, een stuk minder geluid, niet uitkleden / omkleden (kolfbh). Je kan hem ook gebruiken aan één kant terwijl je kindje aan de andere drinkt om productie te stimuleren en tijd te besparen :). De app is handig om te gebruiken doordat je ziet hoe lang en hoeveel je hebt gekolfd maar de meting is niet extreem accuraat dus moet je zelf aanpassen als je het wilt bijhouden.