Eetstoel Leander Classic whitewash

Eetstoel Leander Classic whitewash

Op voorraad
Regular Price 229,00 Special Price 183,20

Als jouw kleintje rechtop kan zitten, is het tijd voor een kinderstoel. Deze Eetstoel Classic whitewash Leander heeft een tijdloos design en is te gebruiken tot je kindje ongeveer 8 jaar is.

Eetstoel Leander Classic whitewash
Eetstoel Leander Classic whitewash
Regular Price 229,00 Special Price 183,20
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

De Leander Classic hoge stoel is ontworpen om kleine bewegingen te maken wanneer je kindje op de stoel beweegt. Het doet dit omdat het is ontworpen voor kinderen en kinderen zelden stilzitten. De bewegingen van de stoel maken je kind bewust van zijn of haar eigen lichaam en helpen je kindje rustiger aan tafel te zitten.

De rugleuning, voedselsteun en stoel kunnen allemaal worden aangepast om ervoor te zorgen dat uw kind de beste zitpositie en comfort heeft. Door het toevoegen en verwijderen van verschillende onderdelen kan deze eetstoel gebruikt worden vanaf het moment dat een baby zelfstandig kan zitten en tot 8+ jaar, super handig!

Is jouw kindje tussen de 6 en 24 maanden gebruik dan een veiligheidsbeugel, deze is los verkrijgbaar. Ook kun je tijdens deze 6 en 24 maanden gebruik maken van een eetblad, zo kan jouw kleintje leren zelfstandig te eten of knutselen bijvoorbeeld. De eetstoel wordt geleverd met twee planken welke in hoogte verstelbaar zijn. Tussen 2 en 8 jaar kun je twee planken gebruiken, één plank om op te zitten en één plank om de voetjes op te laten rusten. Vanaf ongeveer 8 jaar kun je de stoel met een plank gebruiken als reguliere stoel.

Eigenschappen
- Groeit met je kindje mee door het ergonomische design en de verstelbare planken.
- Veert met de bewegingen van je kindje mee en staat toch stevig op de grond.
- Accessoires zijn los verkrijgbaar, zoals stoelkussens, een veiligheidsbeugel en een eetblad.
- Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 14988

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN5707770037124
Art.nr.309-0100
MerkLeander
Lees meer Lees minder