Ecologische speelklei Classic (4st) Ökonorm Ökonorm

Ecologische speelklei Classic (4st) Ökonorm

Niet op voorraad.
15,95

Een regenachtige middag? Pak dan deze ecologische speelklei Classic van Ökonorm erbij en klei de mooiste creaties. De set bestaat uit vier kleuren: rood, blauw, geel en groen.

 

Voeg toe aan verlanglijst
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving
Het merk ökoNORM is een unieke producent van milieuvriendelijke nawaroproducten. Afkorting nawaro komt van het Duitse "Nachwachsende Rohstoffe" wat "hernieuwbare grondstoffen" betekent. nawaro producten zijn gemaakt van duurzame bronnen, milieuvriendelijk en absoluut niet giftig!

Nawaro ecologische speelklei is gemaakt om de creativiteit van jonge en nieuwsgierige kinderen te bevorderen. Deze kinderklei is extra zachte boetseerklei uit hernieuwbare grondstoffen. Met deze boetseerklei kunnen zelfs kleine kinderen hun ideeën gemakkelijk vorm geven. Met gemak maak je kleine poppetjes of figuurtjes. Begint de klei te drogen? dan zal deze na 2-3 dagen uitharden. De klei krimpt na droging met 10% en zal zijn oorspronkelijke kleur behouden. Tip! wikkel de gedroogde klei in een natte doek om het weer zacht te maken. De praktische beker beschermt de klei tegen uitdroging. De boetseerklei is in water oplosbaar en wasbaar! Naast in huis kun je Nawaro verf ook goed gebruiken op kleuterscholen, scholen en therapeutische instellingen.

Inhoud: tarwemeel AS, zout, aluin, ureum, kaliumsorbaat, natuurlijke kleurextracten en identiek aan natuurlijke voeding en cosmetische kleurstoffen, conserveermiddelen voor levensmiddelen, bitterstoffen: denatoniumbenzoaat. De nawaro SOFT-boetseerklei is lactosevrij, maar niet glutenvrij. Waarschuwing: de klei is niet eetbaar! Kinderen onder de 3 jaar moeten onder toezicht staan van volwassenen. Met het binnendringen van vuil of bacteriën kan het natuurlijke product bederven en beschimmelen.

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN4019427795006
Art.nr.230-0301
MerkÖkonorm
Lees meer Lees minder